Wednesday, August 27, 2014

Στο δρόμο οι Κύπριοι κατά των εκποιήσεων και του Αναστασιάδη [εικόνες]


Μαζική κινητοποίηση ενάντια στις εκποιήσεις και την κυβέρνηση Αναστασιάδη πραγματοποίησαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο συνδικαλιστικές, επαγγελματικές, κοινωνικές οργανώσεις αλλά και απλός κόσμος.
 
Με βασικό σύνθημα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί» διαδήλωσαν κατά του πολύκροτου νομοσχεδίου. Λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης εκπρόσωποι των 17 οργανώσεων έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Με συνθήματα «κανένας Κύπριος χωρίς στέγη», «η ανέχεια μας έφτασε στο τροχόσπιτο» και «λαέ αντιστάσου για να ζήσεις», εκατοντάδες κόσμου πραγματοποίησαν δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας καλώντας τα κόμματα να μην ψηφίσουν το πολύκροτο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις.
 
Εκπρόσωποι 17 οργανώσεων, έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο Αναστασιάδη, στον οποίο και παρέδωσαν υπόμνημα διαμαρτυρίας ζητώντας του να αποσύρει ως κυβέρνηση το φλέγον νομοσχέδιο των εκποιήσεων.
 
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης  απευθυνόμενοι στους διαμαρτυρόμενους, χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο ισοπεδωτικό, λέγοντας ότι «είναι υποχρέωση των κομμάτων να υπερασπιστούν την οικογενειακή και επαγγελματική στέγη και την κοινωνική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails