Saturday, August 30, 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και 6ο συνολικά της καριέρας του πανηγύρισε ο «Mr Ippon»

Άλλη μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα προσέφερε ο Ηλίας Ηλιάδης!

Ο «Mr Ippon» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας, στην κατηγορία των -90κ.! Στον τελικό επικράτησε με Ippon του Ούγγρου, Κρίστιαν Τοτ.

Αυτό ήταν το τρίτο χρυσό και συνολικά το 6ο μετάλλιο του Έλληνα τζουντόκα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

 Ας εμπνευστούμε λοιπόν απο την Ελλάδα της νίκης!!..Απο την Ελλάδα που αγωνίζεται ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα!!..Ας επνευστούμε απο την Ελλάδα που μας έμαθε τι θα πει  αρχοντιά ,αξιοπρέπεια, τιμή  και φιλότιμο και πως αυτές οι αξίες ενσωματόνωνται σε ενα πολιτισμό που γέννησε την φιλοσοφία, την ποίηση, την τέχνη, το μέτρο.Ξέρετε η Ελλάδα δεν ειναι το διευθαρμένο κράτος των ξεπουλημένων πολιτικών...Η Ελλάδα δεν ειναι οι χρεωκοπημένες μετοχές της, που παράγουν τα διεθνή  σιωνιστικά χρηματιστήρια...Ουτε η ξεθωριασμένη αντίληψη της αριστερας που δείχνει να προσβάλεται απο αυτο που εξυψώνει ενα έθνος....Η Ελλαδα ειναι ο βράχος πάνω απο τη θάλασσα στις ακριτικές  ακτές  . Η Ελλάδα ειναι η ελιά καρφωμένη στην ευλογημένη γη εδω και εκκατοντάδες χρόνια. Η Ελλαδα ο σταυρός απο το μοναστήρι που ξεχωρίζει στην απέναντι βουνοκορφή. Η Ελλάδα ειμαι εγώ που ονειρεύομαι, εισαι εσυ που παλεύεις, ειναι αυτος ο αθλητής που τα κατάφερε!...Ειναι ολα αυτα που φώτιζαν και θα φωτίζουν την ανθρωποτητα!

3 comments:

Anonymous said...

Συγγνώμη παλληκάρια αλλά ο... mr Ippon δεν είναι Έλληνας αλλά Γεωργιανός. Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Ἀλέξανδρος said...

Ἀρθρογράφε τὶ γράφει ἐδὼ;
ჯარჯი ზვიადაური.
Δὲν καταλαβαίνεις ἐ; Ἄσε θὰ σὲ βοηθήσω ἐγὼ. Γράφει Τζαρτζὶλ Ζβιανταούρι, εἶναι τὸ ὄνομα τοῦ Τάταρου ἀθλητοῦ ποὺ ὑιοθετήθη σὲ ἠλικία...δεκαοκτὼ ἐτῶν ὰπὸ κάποιον προπονητή Νίκο Ἡλιάδη. Ἐμπρὸς, ἐμπνεύσου ἀπὸ ἀλλοεθνείς καὶ ἀλλοφύλους μισθοφόρους. Ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ Ἀντετοκούμπο, τοῦ Σχορτσιανίτη, τῆς Νιαγκουάρα, τοῦ Μπατίστα, τοῦ Χολέμπας καὶ τοῦ Μitr oglou.

Anonymous said...

καλα ρε πεδια υρεμιστε .και ιντερνεσιοναλ θα τον λε3γαν οι ξενοι
Ilias Iliadis τhe greek???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails