Thursday, August 14, 2014

Σκόπια: «Η Βουλγαρία-Δεύτερη Ταϊλάνδη στην πορνεία και στον σεξοτουρισμό»





Σκόπια.
Η Βουλγαρία εξακολουθεί να είναι ένας προορισμός για χαλάρωση. Και όχι μόνον, λόγω της θάλασσας, των βουνών και των ιαματικών λουτρών.

Η Βουλγαρία έχει γίνει δεύτερη Ταϊλάνδη, για φθηνό και γρήγορο σεξουαλικό τουρισμό, όπως σημειώνει το βουλγαρικό ‘Φόκους’ επικαλούμενο τη σλαβική ‘Λοκάλνο’.
Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι «οι τιμές των υπηρεσιών σεξ στη Βουλγαρία κυμαίνονται από 20 έως και 100 ευρώ την ώρα. Τα κορίτσια Ρομά είναι φθηνότερα, αλλά μπορούν να σας ληστέψουν».
«Από 10 έως 20 λέβα είναι οι φθηνότερες υπηρεσίες, όπως το περίφημο «σαξόφωνο», στη σκιά ενός θάμνου ή σεξ στα όρθια με 50 λέβα. Αντίθετα με τις ευρωπαίες πόρνες, οι Βουλγάρες ζητούν 100 λέβα για μισή ώρα και τα κάνουν όλα», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η σκοπιανή ιστοσελίδα «Χωρίς Συγνώμη»- Μπεζ Μπαρνόν- αναφερόμενη στην άνθιση της πορνείας στη Βουλγαρία, σημειώνει την πληθώρα ιεροδούλων στις εθνικές οδούς. Αναφέρεται, μάλιστα, στην κατάληψη ενός νηπιαγωγείου στην πόλη  Ρούσε, από τις πόρνες και τους νταβατζήδες που εξυπηρετούσαν τους φορτηγατζήδες και τους σπουδαστές στην πόλη. Προκλήθηκε, όμως αντίδραση από τους κατοίκους της πόλης που διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία  ζητώντας να διώξουν τις πόρνες, σημειώνει χαρακτηριστικά το ‘Φόκους’.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails