Tuesday, August 12, 2014

Σαουδάραβας πατέρας απήγαγε τα παιδιά του για να τα κάνει "μάρτυρες" του ISIL!


Ακόμα μια ιστορία τρέλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς στο όνομα του "Τζιχάντ" και ακολουθώντας τα χνάρια του Αυστραλού τζιχαντιστή, ο οποίος δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία του επτάχρονου γιου του να κρατάει το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη και να δηλώνει, μάλιστα, περήφανος γι' αυτό, ένας πατέρας από τη Σαουδική Αραβία ανεβάζει την δική του φωτογραφία όπου δηλώνει ετοιμότητα να συνδράμει τους υπολοίπους τζιχαντιστές του ISIL.
 
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο 11χρονος Αμπέντ αλ-Σαγιέκ ποζάρει με τον 10χρονο αδερφό του Αχμέντ στην αγκαλιά του πατέρα τους κρατώντας όπλα και έχοντας ως φόντο τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
 
Σύμφωνα με το Αl Αrabiya η μητέρα των δύο παιδιών έλαβε ένα μήνυμα από τον πατέρα των δύο παιδιών με το οποίο την ενημέρωνε ότι θα πρέπει να θεωρεί τα δύο αγόρια «πουλιά στον παράδεισο», μια φράση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν ως «μάρτυρες».
 
Ο πατέρας των παιδιών κατάφερε να αρπάξει τα παιδιά λέγοντας στη μητέρα τους ότι σχεδιάζει να τα πάει ταξίδι στις χώρες του Κόλπου.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails