Friday, August 29, 2014

JAILGOLDENDAWN: Ζητούν την εκ νέου δίωξη Παναγιώταρου - Κασιδιάρη


Σε κάποιους δεν έφτασαν τα μηνύματα που έστειλαν οι αποφυλακίσεις της Θ. Σκορδέλη (πολιτευτής του Λαϊκού Συνδέσμου) και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, αφού στην μεν πρώτη δεν ήρθαν ποτέ στο δικαστήριο τα "ενοχοποιητικά στοιχεία", στον δεύτερο δεν υπήρχε ενοχή, όπως απεφάνθη το Συμβούλιο Εφετών, παρά μόνο η εμπάθεια των ανακριτριών που εχουν αναλάβει την υπόθεση δίωξης της Χρυσής Αυγής, αφού ο Ματθαιόπουλος φυλακίστηκε γιατί... ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Φυσικά, δεν καταλαβαίνουν και πως έρχεται "καταιγίδα γέλιου" στην ελληνική κοινωνία, όταν τα "επιβαρυντικά στοιχεία" κατά του ίδιου του Αρχηγού και των υπόλοιπων προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής έρθουν στο ακροατήριο. Υπάρχουν κάποιοι αμετανόητοι που ζητούν να αναβιώσει η Χρυσαυγειάδα, λίγους μήνες πριν την δίκη που θα αποφανθεί οριστικά στο εαν υπάρχουν ¨εγκλήματα" κατά της δημοκρατίας ή όχι, για να μπορέσει και η ίδια η Δημοκρατία, επιτέλους, να ανασάνει ελεύθερη!
Οι γνωστοί (πλέον) αμερικανοκομμουνιστές δικηγόροι της «Jailgoldendown» (αμερικανιστί, για να μην παιδεύονται τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά με μεταφράσεις και αηδίες και χάνουν πολύτιμο χρόνο από τις… μπίζνες - as usual…), που είχαν χαθεί για ένα φεγγάρι, επανήλθαν δριμύτεροι!
Oh, yes!
Και μετέβησαν και στο «αρμόδιο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Γενικής Ασφάλειας Αττικής» και κατέθεσαν (χωρίς κουκούλα…) «νέα στοιχεία», όπως αναφέρουν σε θριαμβευτική τους ανακοίνωση, στην οποία απαιτούν νέες διώξεις (και χωρίς καθυστέρηση…) των εχθρών της μεγάλης «συμμάχου» υπερδύναμης, του ΔΝΤ, του εξοχότατου Τζορτζ Σόρος και των λοιπών… φιλανθρώπων της διεθνούς τοκογλυφίας.
«Η ΕΛΑΣ διαθέτει πλέον ονοματεπώνυμα θυτών και θυμάτων του πογκρόμ: κάθε περαιτέρω καθυστέρηση στην απαγγελία κατηγοριών και τη σύλληψη των δραστών αποτελεί όχι πλέον παθητική, αλλά ενεργητική συγκάλυψη της ρατσιστικής βίας που καθοδήγησε και εξαπέλυσε το νεοναζιστικό μόρφωμα. Ηθικοί αυτουργοί των εγκληματικών πράξεων που τελέσθηκαν είναι τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής με προεξάρχοντες τους Κασιδιάρη και Παναγιώταρο στους οποίους θα πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες. Η ευθύνη για κάθε νέα καθυστέρηση βαραίνει πλέον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασ. Κικίλια και την ίδια την κυβέρνηση».
Oh, yes! God bless America, "σύντροφοι"! Ο Τζορτζ Σόρος σας ευγνωμονεί, αλλά Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός μας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails