Wednesday, August 27, 2014

Πάνε για ψήφιση το "αντιρατσιστικό" - Μόνος δρόμος η ανυπακοή και η απειθαρχία στη ΝΤΠ


Aκάθεκτη η κυβέρνηση προχωρά την ψήφιση στην Βουλή κατίπον εντολών των ξένων πατρώνων της το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο μετατρέπει τους Ελληνες φιλοξενούμενους στην χώρα τους και επιβαλλει την ομοφυλοφιλία ως "νορμάλ" τρόπο ζωής.

Παρά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας και τμήματος των βουλευτών της ΝΔ (το defencenet.gr είχε αποκαλύψει πρώτο την επιστολή των "38" στον Α.Σαμαρά) η Νέα Τάξης Πραγμάτων και οι εγχώριοι εκφραστές της είναι πολύ ισχυροί και συνεπικουρούμενοι απότο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, αν τουλάχιστον 120 βουλευτές της ΝΔ δεν αρνηθούν να το ψηφίσουν (μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος και οι ΑΝΕΛΛ αντιδρούν, όπως και ορισμένοι Ανεξάρτητοι) το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και από εκεί και πέρα εναπόκειται στον ελληνικό λαό να μην υπακούσει και να οτ καταργήσει στην πράξη.
Βέβαια κύκλοι του υουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου σημειώνουν ότι "Είναι ανοικτός στον διάλογο μέχρι την ημέρα συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην Βουλή, αλλά ακόμα και κατά την ημέρα συζήτησης του" αλλά δεν είναι θέμα "συζήτησης". Δεν πρέπει κανένας Ελληνας να πειθαρχήσει στον συγκεκριμένο νόμο!
Διαφορετικά, ισλαμιστές, ομοφυλόφιλοι κλπ θα αναλάβουν πολύ σύντομα τα ηνία της χώρας. Αυτό το νομοσχέδι ας αποτελέσει το εφαλτήριο για εξέγερση της ελληνικής ψυχής...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails