Thursday, February 22, 2018

Σοκ στα Ψαχνά Ευβοίας: Συνελήφθη Πακιστανός για το βιασμό 13χρονου



Σοκ στα Ψαχνά Ευβοίας: Συνελήφθη Πακιστανός για το βιασμό 13χρονου


Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού - Διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας

Ανάστατη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης 13χρονου που έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανούς στον οικισμό Τριάδα των Ψαχνών Ευβοίας.


Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/2) με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον έναν αλλοδαπό, ωστόσο η αποτρόπαια πράξη του καταγγέλθηκε από τους γονείς μόλις την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών.
Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν και τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Το παιδί εξετάστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί κι από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεση του η καταγγελία της οικογένειας. 

Πηγή: lamiareport

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails