Wednesday, February 28, 2018

3,5 εκατ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για τις υπηρεσίες της Rothschild

Κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ' ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον

Η επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος είναι εκ των προτεραιοτήτων του οικονομικού επιτελείου, που ήδη ετοιμάζει το έδαφος.


Για τον σκοπό αυτό, το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, «επικυρώνει» ουσιαστικά τη συνεργασία με την Rothschild, η οποία σχεδιαζόταν ήδη από τον περασμένο χρόνο. 

Η απόφαση του κ. Χουλιαράκη, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 2018, προβλέπει ότι η εταιρεία θα παράσχει εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και για τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει πάνω ποσό από 3,5 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ' ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον. Άλλα 99.000 ευρώ θα πάρει η εταιρεία από την δημοσίευση της απόφασης έως την 31/5/2018.






Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails