Monday, February 12, 2018

Σύλληψη επικίνδυνου Πακιστανού «οικονομικού μετανάστη» στην Κέρκυρα: Μαχαίρωσε Βρετανό και ξυλοκόπησε γυναίκα

Απέδωσε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν Πακιστανό «οικονομικό μετανάστη», ο οποίος είχε μαχαιρώσει έναν 50χρονο Βρετανό μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Άνω Κορακιάνα επειδή πληροφορήθηκε ότι έκανε σχέση με μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε ο ίδιος δεσμό.
Ο 36χρονος αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ναρκωτικά, αλλά φυσικά ουδέποτε απελάθηκε παρά το γεγονός ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοχρησία, με την οποία θα οδηγηθεί πιθανότατα το απόγευμα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Πακιστανός πήγε στο σπίτι του Βρετανού και βρήκε την ομοεθνή του με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα,  διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο και του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο.
Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή. Ο αιμόφυρτος Βρετανός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού ενός γείτονά του, που ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο.
Αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύντροφός του, η οποία έφερε μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του Πακιστανού πρώην εραστή της.
Περιττό να προστεθεί πως ούτε και τώρα ο Πακιστανός πρόκειται να απελαθεί μετά την έκτιση της ποινής του .

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails