Thursday, February 15, 2018

«Μην ανησυχείτε, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβιώσει του Τραμπ», γράφει στο Foreign Affairs (του CFR) σύμβουλος της Χίλαρυ Κλίντον



Infowars / ΚΟ
Το globalist μοντέλο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα επιβιώσει του Προέδρου Τραμπ, σύμφωνα με τον σύμβουλο της Χίλαρι Κλίντον, Jake Sullivan.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Trump αντιπροσωπεύει μια ουσιαστική απειλή για την υγεία τόσο της αμερικανικής δημοκρατίας όσο και του διεθνούς συστήματος", έγραψε ο Sullivan στην έκδοση του επόμενου μήνα τουForeign Affairs το οποίο υποστηρίζεται από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations ή  CFR).
[Το CFR, επισήμως ένα “think tank”, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς της παγκόσμιας ελίτ που πιέζει και διαμορφώνει τις καταστάσεις για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στους ιδρυτές του περιλαμβάνονται οι Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Γουόλτερ Λίπμαν, Paul Warburg. Τωρινός πρόεδρος ο Richard Haas. Όλοι οι προαναφερόμενοι, εβραϊκής καταγωγής. Το CFR είναι ένας εξω-συνταγματικός πόλος ισχύος, ο οποίος καθορίζει, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, την εκάστοτε ηγετική ομάδα και το βασικό προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Ο καθηγητής ιστορίας Carroll Quigley (Κάρολ Κούιγκλει) του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν και μέντορας του Μπιλ Κλίντον, στο βιβλίο του "Τραγωδία και Ελπίδα" ήταν σαφής: "Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία ... (και) ... πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση".].
"Ωστόσο, παρά τους κινδύνους αυτούς, οι φήμες για τη διάλυση της διεθνούς τάξης έχουν πολύ μεγαλοποιηθεί. Το σύστημα είναι χτισμένο για να διαρκέσει μέσα από  σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία και αρκετά ισχυρό για να επιβιώσει από μια θητεία του Trump. "
Μέχρι στιγμής, ο Trump δεν μπόρεσε να προκαλέσει το "επίπεδο της συστημικής ζημιάς" που είπε ότι θα έκανε στην μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή τάξη, της οποίας τα ηνία έχουν τα Ηνωμένα Έθνη, το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα και το ΝΑΤΟ, χάρη στους συστημικούς συμβούλους και το Κογκρέσο, είπε ο Sullivan (φώτο).
"Σκεφτείτε το σύστημα συμμαχιών των Η.Π.Α., ένα κεντρικό χαρακτηριστικό της υπό την ηγεσία των Η.Π.Α. Τάξης. Ο Trump συνεχίζει να χλευάζει τους συμμάχους των ΗΠΑ σαν να είναι παράσιτα», είπε.
"Αλλά η πολιτική της Ουάσιγκτον προς τους συμμάχους της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία έχει χαρακτηρισθεί περισσότερο από τη συνέχεια παρά την αλλαγή. Οι σύμβουλοι του Trump έχουν βοηθήσει να διασφαλιστεί αυτό, όπως και η εξωτερική υποστήριξη και η επίβλεψη του Κογκρέσου».
Επιπλέον, οι τεχνοκράτες της ΕΕ "προσπάθησαν να διατηρήσουν τη συμμαχία, παρά τις ανησυχίες τους για το Trump, εργαζόμενοι γύρω του".
Αλλά ο Sullivan προειδοποιεί ότι παρόλο που η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει διατηρήσει τη δομή της, ο αμερικανικός λαός έχει «απογοητευθεί» και βλέπει «την παγκόσμια ολοκλήρωση ως απειλή για την εθνική ταυτότητα και την οικονομική ζωτικότητα», κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα.
"Η ανθεκτικότητα του συστήματος δεν πρέπει να είναι το happy end μιας ιστορίας, θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης μιας προσπάθειας που χρειάζεται για να ενισχυθεί και να επικαιροποιηθεί η διεθνής τάξη και να αντιμετωπιστούν οι πραγματικές απειλές για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά της", δήλωσε. "Αυτό πρέπει να ξεκινήσει με την πλέον σοβαρή πρόκληση σήμερα: αυξανόμενη απογοήτευση με μερικές από τις βασικές παραδοχές της. Αυτή η απογοήτευση έχει επηρεαστεί από τις δυνάμεις του "τοπικισμού" (nativism) και του "μη φιλελευθερισμού" (illiberalism), αλλά έχει τις ρίζες της στην εμπειρία που έζησαν πολλοί που είδαν ελάχιστα οφέλη σε αυτά».
Εξήγησε επίσης τους βασικούς θεμελιώδεις πυλώνες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης μέσω της τυπικής κωδικοποιημένης παγκοσμιοποιημένης ρητορικής.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν τη Τάξη πάνω σε τρεις θεμελιώδεις προτάσεις: ότι το οικονομικό άνοιγμα και η ολοκλήρωση οδηγούν σε μεγαλύτερη και ευρύτερα κοινή ευημερία [Federal Reserve]. ότι το πολιτικό άνοιγμα, ο εκδημοκρατισμός και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οδηγούν σε ισχυρότερες, πιο δίκαιες κοινωνίες και αποτελεσματικότερη διεθνή συνεργασία [Ηνωμένα Έθνη] · και ότι το οικονομικό και πολιτικό άνοιγμα αλληλοενισχύονται [ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα]".
"Και οι τρεις προτάσεις τώρα αμφισβητούνται".
Ακόμα κι αν το Trump έχει λάβει μέτρα για να απομακρύνει την globalist μπότα από τον λαιμό της Αμερικής, οι τραπεζίτες του συστήματος εξακολουθούν να κυριαρχούν στο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα και είναι αποφασισμένοι να εκτροχιάσουν την ανάκαμψη της Αμερικής για να κατηγορήσουν τον πρόεδρο Τραμπ.
ΚΟ: Μετάφραση: «Προς στιγμήν τα χάσαμε με την εκλογή Τραμπ, μας την σπάει άγρια ο τύπος, αλλά είναι όλα υπό έλεγχο. Καλού – κακού ας έχουμε το νου μας με την πλέμπα. Όλο απογοητευμένοι είναι και δεν λένε να συμμορφωθούν». Σχετικό: «Είναι ώρα οι Ελίτ να σηκωθούν ενάντια στις αμαθείς μάζες». «Αριστεροί και δεξιοί να συμμαχήσουν ενάντια στον εθνικισμό για να σωθεί η παγκοσμιοποίηση», λέει άρθρο του Foreign Policy (του David Rothkopf, μέλος του CFR).
ΚΟ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails