Friday, February 9, 2018

Ο ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Η παραπληροφόρηση των main stream ΜΜΕ για τον Ρώσο πρόεδρο  οσον αφορα την περιουσία του δεν έχει όρια. Δημοσιευμάτα ανευ πηγής μιλούν οτι Πούτιν εχει στην κατοχή χρυση λεκάνη τουαλέτας αξιας 75 χιλιάδων ευρώ! Κάθε κοστούμι του αξίζει 5.000 δολάρια! Η συλλογή των ρολογιών του αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια! Προτιμά τα ελικόπτερα από τα αυτοκίνητα!
  Έχει πάνω από 700 αυτοκίνητα!  Του έκαναν δώρο ένα γιοτ αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων! Έχει προσωπικό καζίνο! Και αλλα τέτοια φεδρά και ανυπόστατα, φυσικά ολα αυτα γράφονται επιτήδες για να διατρεβλώσουν την εικόνα του Ρώσσου ηγέτη που κατάφερε να γλυτώσει την χώρα του απο τα δεσμά των εβραίων τοκογλύφων και να την κανει αναξάρτητη. Κάτι που δεν βλέπουμε να γίνεται με τις ευρωπαικές χώρες και πολυ περισσότερο με την χώρα μας την Ελλάδα που ειναι προτεκτοράτο των ροτσίλντ.


Το παρακάτω αρθρο που "αλιέυσαμε" απο την εφημεριδα καθημερινή μας δίνει τα πραγμάτικα στοιχεία για την περιουσία του Πούτιν και αποκαλύπτει κατα κάποιο τρόπο τον πόλεμο και την σκευώρια απο το δυτικό κατεστημένο εναντίον του Ρώσου ηγέτη....

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την κυβέρνησή του αλλά και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Το 2013 τα έσοδα του Πούτιν ανήλθαν στο ποσό των 3,7 εκατομμυρίων ρουβλιών (74.000 ευρώ) και ήταν μειωμένα σε σχέση με το 2012. Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατέχει ένα διαμέρισμα 77 τετραγωνικών μέτρων, ένα οικόπεδο 1,5 στρέμματος, ένα γκαράζ 18 τετραγωνικών και τρία αυτοκίνητα.
Ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ κέρδισε πέρσι 4,3 εκ. ρούβλια (85.800 ευρώ). Ζει σε ένα σπίτι 368 τετραγωνικών και έχει ένα οικόπεδο 4.700 τετραγωνικών μέτρων.
Ο πρόεδρος, ο οποίος εμφανίζεται να ζει μια λιτή ζωή, κέρδισε λιγότερα χρήματα από τον εκπρόσωπό του, τον Ντμίτρι Πεσκόφ που δήλωσε 9,2 εκατομμύρια ρούβλια (185.000 ευρώ) και από τον εκπρόσωπό του στην Κάτω Βουλή, τον Γκάρι Μινχ ο οποίος είχε έσοδα 50,7 εκ. ρουβλιών ή 1 εκατ. ευρώ. Από τα μέλη της κυβέρνησης, μόνο τρεις υπουργοί είχαν εισοδήματα χαμηλότερα εκείνων του Πούτιν: ο υπουργός Γεωργίας Νικολάι Φεντόροφ, ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών Νικολάι Νικιφόροφ και ο υπουργός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σεργκέι Ντονσκόι που δήλωσαν έσοδα 3,5-3,6 εκατομμύρια ρούβλια (71.000-73.000 ευρώ).
Το πιο εύπορο μέλος της κυβέρνησης είναι ο Μιχαήλ Αμπίζοφ, υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφάνειας, ο οποίος δήλωσε 282 εκατομμύρια ρούβλια (5,7 εκατομμύρια ευρώ) και ξεπέρασε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιγκόρ Σουβάλοφ που, εκτός από τα 226 εκατομμύρια ρούβλια που δηλώνει, διαθέτει επίσης μια Μερσεντές, μια λιμουζίνα και μια σύζυγο με εισοδήματα μεγαλύτερα από τα δικά του.

1 comment:

georgios said...

...να αποζημιωσει ηθικα και υλικα τους συγγενεις των κομμουνιστοσυμμοριτων και βλεπουμε για τα υπολοιπα...!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails