Saturday, September 15, 2007

Το ΚΙΣ ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου

Το οτι η μεγαλύτερη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ήταν υπέρ της Χούντας είναι γνωστό απο τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ της Ελλάδας.Το οτι οι Εβραίοι ήταν φανατικά υπέρ και συνομιλούσαν με το Παπαδόπουλο δεν μας το λένε όμως γιατί οι Εβραίοι θέλουν να παρουσιάζονται σαν δημοκράτες αντιφασίστες, αντιναζί κτλ και το αποδεικνύουν με αυτά που λένε στα δικαστήρια όπου κατηγορούν όποιον μιλάει εναντίον τους στην Ελλάδα για Ναζιστή.
Οι Εβραίοι μέσω του ΚΙΣ προσπαθούσαν απο το 1969 να αναγνωριστούν ως ΝΠΔΔ και ο τότε πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ιωσήφ Λόβιγγερ μιλούσε με το Γεώργιο Παπαδόπουλο για να πετύχει το σκοπό αυτό.Και το πέτυχαν 10 χρόνια αργότερα με το νομοθετικό διάταγμα 182 που αναγνωρίζει την Εβραϊκή Κοινότητα Αθηνών ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Τα ΝΠΔΔ(όπως πχ το Πανεπιστήμιο) επιτελούν ένα ευρύτερο κοινωνικό και εθνικό σκοπό.Βέβαια ποιό σκοπό επιτελεί το ΚΙΣ και οι λοιποί Εβραίοι είναι άξιο απορίας για τη χώρα μας.
Όμως οι Εβραίοι αυτό που κερδίζουν είναι οικονομικά και πολιτικά ωφέλη, επιχορηγίες απο το κράτος μας, αποφεύγουν φόρους,δέχονται αφορολόγητες δωρεές(τύπου Ρόθτσιλντ για τη βιβλιοθήκη στο κράτος του Ισραήλ) και αναγνωρισιμότητα.
Οι Εβραίοι λοιπόν δουλεύουν σε κάθε περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας για να κερδίσουν αυτά που θέλουν και οι Έλληνες αναλώνονται σε ηλίθια προσωπικά και κομματικά συμφέροντα την ίδια στιγμή.
Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε για την αναδόμηση και διάδοση των συμφερόντων του ελληνισμού και όχι να πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν οι κάθε λογής πολιτικάντηδες και ανθέλληνες και που προέρχονται απο ξένα κέντρα και ειδικότερα αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

1 comment:

Anonymous said...

Πάντα, όλοι οι άλλοι μας φταίνε, αλλά δεν βλέπουμε το χάλι μας..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails