Sunday, February 22, 2009

Ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μορντοχάι Φριζής αποκάλυψε: "Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός"

Αυτό και άλλα πολλά δήλωσε ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μαρδοχάϊ Φριζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" που κυκλοφορεί. Εμείς αναρωτιόμαστε: Που είναι οι αντιρατσιστικές,αντιφασιστικές,αντιναζιστικές - αντι... οργανώσεις;
Δεν θα χαρακτηρίσουν "ακραίες" και "ρατσιστικές" τις δηλώσεις του αρχιραββίνου Φριζή;



Το πόσο πατριώτες είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες(και μπράβο τους) των Εβραίων αποδεικνύουν τα παρακάτω αποσπάσματα απο την συνέντευξη του Φριζή:


1) «Καλύτερα εμείς οι Εβραίοι να αντιμετωπίζουμε το μίσος των άλλων αλλά να είμαστε δυνατοί και ζωντανοί, παρά να είμαστε νεκροί και να έχουμε την συμπόνοιά τους»!..

2) «Η πόλις της Ιερουσαλήμ ήταν η αιώνια πρωτεύουσα του Κράτους του Ισραήλ από την εποχή του Βασιλιά Δαβίδ»...

3) «Κάποιος είναι Εβραίος εφόσον η μητέρα του είναι Εβραία. Εμείς πιστεύουμε ότι - ως ένα σημείο - είμαστε οι ίδιοι φυλετικά με τους Εβραίους της Βίβλου»..

4) «Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός, γιατί επιλέχτηκαν από τον Θεό να οδηγήσουν την Ανθρωπότητα, για να φέρουν τους άλλους ανθρώπους στον σωστό δρόμο»!!..

5) «Σύμφωνα με την δικιά μας Θρησκεία, το λάθος του Ιησού ήταν ότι ξεκίνησε να φέρει την Παγκόσμια Ειρήνη ξεπερνώντας το στάδιο του Εβραϊκού Λαού»..,

6) «Υπήρχε θεϊκός λόγος να δημιουργηθεί ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ. Οι δύο αυτές θρησκείες, μέσω του Ιησού και του Μωάμεθ, έφεραν την Ανθρωπό τητα σε έναν πιο ηθικό τρόπο σκέψης, σε έναν πιο μονοθεϊστικό τρόπο σκέψης απ' ότι οι Παγανιστές παλιότερα»...

7) «Εγώ, ένας Εβραίος από την Ελλάδα, δεν μεγάλωσα ως θρησκευόμενος Εβραίος. Έγινα Ραββίνος για έναν και μόνο λόγο: Την Εβραϊκή Ιστορία»!!!..














29 comments:

Anonymous said...

που κολλανε οι αντιρατσιστικες/αντιναζιστικες οργανωσεις; επειδη ενας ραββινος ερμηνευει τη μεταφυσικη με τα ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ θρησκειας;

ας παμε λοιπον ετσι οπως λες αντιπληροφορηση, ας καλουμε αντιναζιστικες οργανωσεις καθε φορά που ενας ραββινος λεει οτι οι εβραιοι ειναι ο περιουσιος λαος, ενας ιμαμης λεει οτι ένας ειναι ο θεος και προφητης του ο μωαμεθ κι ενας παπας λεει ο χριστος ειναι η μοναδικη αληθεια.

πλακα θα εχει.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη ο εν λόγω πρώην αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης δεν κάνει καμιά ερμηνεία.ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ.

Αλλοι κορυφαίοι ραββίνοι στο Ισραήλ που πορεύονται σύμφωνα με τα "ιερά" κείμενα του Ταλμούδ και της Τορά δηλώνουν δημόσια ότι όλοι οι μη-Εβραίοι είναι ζώα και δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

Φτάνει πια η ηλίθια θολοκουλτουριάρικη σκέψη.

Δεν μιλάει για Θεό ο Φριζής αλλά για φυλή!!!

Anonymous said...

καλημερα εκ νεου
διαβασα και παλι τις δηλωσεις του ραββινου και αντιλαμβανομαι οτι αναφερεται οχι στην φυλετικη ανωτεροτητα των εβραιων εναντι των μη-εβραιων, αλλα στη φυλετικη συγγενεια των εβραιων μεταξυ τους και μαλιστα εν μερει! προσωπικα "φυλετικοτητες" αυτου του ειδους, και συγγενειες με την αρχαιοτητα τις βρισκω ελαφρως φαιδρες, αλλα οκ, πολλοι ανθρωποι ελκονται απο την ιδεα, γαλλοι φυλετικα συγγενεις με τους γαλατες, δανοι με τους βικινγκς, ελληνες με τους ιωνες κλπ κλπ.

επιπλεον ο τυπος δηλωνει οτι (συμφωνα με τη δικη του θρησκεια, επαναλαμβανω) ο θεος επελεξε τους εβραιους να οδηγησουν τον κοσμο (προς τα που ειναι αλλο θεμα συζητησης).

οποτε θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αρχικη μου θεωρηση. ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ που δεν δεσμευουν κανενα αλλοθρησκο.

κατα την ιδια εννοια, το δυσωνυμο 666 ειναι δυσωνυμο για ενα χριστιανο, δεν θα ηταν δυνατον να δεχτει αυτη την ερμηνεια ενας ινδουιστης για παραδειγμα!! ουτε ενας μουσουλμανος θα μπορουσε να κατηγορησει για "ρατσισμο" εναν χριστιανο που δηλωνει οτι η μοναδικη οδος σωτηριας της ψυχης ειναι ο χριστος.

απο κει και περα θα συμφωνησω μαζι σου οτι υπαρχουν ραββινοι (υπερορθοδοξοι και ακραιοι) που θεωρουν οτι οι παλαιστινιοι κι οι αραβες αλλα και χριστιανοι ειναι "ζωα", "σκυλια", με "κατωτερη" ψυχη κλπ.

αυτο ομως δεν συνιστα τον μεινστριμ ιουδαισμο. για τον ιδιο λογο που τα πλεον εξτρεμιστικα στοιχεια των παλαιοημερολογητων δεν συνιστουν την μεινστριμ ορθοδοξια, η opus dei δεν συνιστα τον μεινστριμ καθολικισμο και οι σαλαφιστες δεν συνιστουν το μεινστριμ ισλαμ. πιστευω να συμφωνησεις μαζι μου στο σημειο αυτο.

δυστυχως ολες οι μονοθειστικες θρησκειες -εν προκειμενω οι 3 μεγαλες - εχουν ορισμενες εξτρεμιστικες σελιδες στις γραφες τους (ταλμουδ, πατερικα κειμενα, σουνα κλπ) που ιστορικα "μπηκαν" και γραφτηκαν σε εποχες συγκρουσεων που απαιτουσαν σκληρυνση και ευθυγραμμιση στο ...μαντρι. οπως κανουν και τα πολιτικα κομματα δηλαδη.

για να μην μακρυγορω, ειναι σοφοτερο νομιζω να καταδικαζουμε τις οποιες ακραιες φωνες απ οπου κι αν προερχονται παρα να τους δινουμε μεγαλυτερη αξια και ευρυτητα απ οτι εχουν τη δεδομενη στιγμη και να δημιουργουμε μεγαλυτερες πολωσεις.

Anonymous said...

Φίλε μου, έχεις δίκιο όταν λες πως, η ερμηνεία της κάθε θρησκείας από τους οπαδούς της δεν αποτελεί και ρατσιστική πρόκληση ( π.χ. η ερμηνεία της Αγίας Γραφής και των από ένα χριστιανό δεν αποτελεί ρατσιστική πρόκληση για έναν μουσουλμάνο). Ξέρεις όμως γιατί; Γιατί όταν ερμηνεύεις ένα τέτοιο κείμενο τα συμπεράσματα που βγάζεις αφορούν τον εαυτό σου. Όταν π.χ. διαβάζει ( και ερμηνεύει) κανείς τον λόγο του Ιωάννη του Χρυσοστόμου που λέει ότι πρέπει να δίνεις ελεημοσύνη, τότε αυτό το εφαρμόζεις ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Δεν έχει να κάνει με τους άλλους. ΕΣΥ γίνεσαι ελεήμων. Όταν όμως ο ραββίνος, λέει πως οι Εβραίοι, ως περιούσιος λαός θα ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ τον κόσμο, αυτό έχει να κάνει με τη σχέση των Εβραίων με τους ΑΛΛΟΥΣ( και εν προκειμένω είναι σχέση δυνατότερου που θα ελέγχει ( Εβραίοι) και ελεγχόμενου ( κόσμος)) . Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι οι υπόλοιποι λαοί, θα ακολουθήσουμε. Ποιός όμως είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει; ΚΑΝΕΙΣ. Άρα θα πρέπει αν μας αναγκάσουν να ακολουθήσουμε. Και εκεί μπαίνουν θέματα ελέγχου ( ακόμα και της προσωπικής μας ζωής) ώστε να είναι βέβαιοι ότι κανείς δε θα αντιδράσει ( βέβαια δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος τους για να μας ελέγχουν, αλλά, δεν θα επεκταθώ τώρα). Και μια διευκρίνιση για να τελειώσω ( επιτέλους! ) : Όταν μιλάω για Εβραίους που θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο δεν εννοώ όλους τους Εβραίους, και τους απλούς δηλαδή πολίτες. Εννοώ αυτούς που έχουν την οικονομική δύναμη να τα κάνουν όλα αυτά ( όπως κάποιος Εβραίος που πριν μερικά χρόνια δολοφονήθηκε και αποκαλύφθηκε τότε πως είχε στα χέρια του το 98% του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ εμπορίου διαμαντιών! ) Γι' αυτούς μιλάω.

Anonymous said...

Κι εγώ δεν βρίσκω τίποτε το επιλήψιμο σε αυτά που λέει ο άνθρωπος αυτός. Αν οι εβραίοι θεωρούν ότι πρέπει να οδηγήσουν τον κόσμο (στο Θεό), το ίδιο ακριβώς πιστεύουν για τον εαυτό τους και οι Χριστιανοί. Αν κάποιοι (εβραίοι)το αντιλαμβάνονται αυτό με κοσμικούς όρους επίγειας εξουσίας (και ας μη ξεχνάμε ότι αυτό ήταν και το πρόβλημα του Χριστού με το θρησκευτικό κατεστημένο της εποχής του), το ίδιο έχει κάνει και ο χριστιανισμός και η κάθε θρησκεία.

Ελλην said...

Αν μη τι άλλο το γεγονός και μόνο ότι ο σκοταδισμός έχει φτάσει σε νέα επίπεδα εξαιτίας των καταστροφέων και σφετεριστών, που διαμόρφωσαν τους αμαθείς του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την πλάνη μιας ψεύτικης δημιουργίας ιστορίας των λαών, που από μόνο του είναι λυπητερό για την ύπαρξη και την διαβίωση του σύγχρονου ανθρώπου...

Γόνοι της ζωής και του φωτός έγιναν οι ποιοι μεγάλοι εχθροί του ίδιου τους του δημιουργού!!!

Παρερμηνεύοντας πλήρως την θρησκεία και τις διδαχές πίσω από τον χριστιανισμό... όπως και τις παράβολες του...

Είστε εσχάτη απόδειξη στην διδασκαλία του κυρίου ημών ότι η επιλεκτική παπαγαλία σας με τα συγκεκριμένα σχόλια, για αυτόν που δεν σας εγκατάλειψε πότε!!! ούτε την ποιο δύσκολη στιγμή τις ζωής σας...
είναι το προϊόν της αναμασημένης πληροφόρησης που έχει διοχετευτεί σε όλα τα μέσα της "σύγχρονης" κοινωνίας σας...

Εσείς εγκαταλείψατε αυτόν που θυσίασε τον ίδιο τον υιό του, για να καθαρίσει τις ψυχές σας από τις αμαρτίες των πάτερων μας!!!

Για ποια ερμηνεία μιλάτε και αναφέρεστε για την δικιά τους θρησκεία... και τι γνωρίζεται για την δικιά σας ώστε να επιφέρεται και τέτοιες απόψεις...

Τι γνωρίζεται για τους Πυθαγόρειους? Για το άστρο του ισλάμ? το βιβλίο της ζωής? το δεντρό της ζωής? Το λουλούδι της ζωής? το αυγό της ζωής? το φρούτο της ζωής? Ποιοι είναι οι Καμπαλιστές? Τι είναι το δεντρό των ευγενών? που, πως και από ποιους δημιουργήθηκαν αυτά γνωρίζει κανείς σας... διαβάσατε καθόλου τα αρχαία κείμενα???

Ούτε με ποιους είστε αντίπαλοι δεν ξέρετε... αναπαράγεται μόνο ότι σας κουνάνε μπροστά στα παροπιδιασμένα μάτια σας χωρίς να κάνετε την παραμικρή προσπάθεια να ψάξετε εις βάθος εάν αυτά που σας λένε (+έμαθαν-ακούτε), Ισχύουν...

Τολμάτε να αναφέρεται παπάδες που συσσωρεύουν τον πλούτο... το αντίθετο από ότι μας είπε...

Το ότι βλαστημάτε ειδωλολατρικά καθημερινά δεν σας ενοχλεί... Συγκρίνατε τον "άπειρο" και "αγαθό" θεό... και ονομάσατε με αυτό τα υλικά σκευή που αποτελούν την ύπαρξη σας...
Καθημερινά τολμάτε να αποκαλείτε
άλλους "κυρίους"... Κύριος είναι μόνο ένας!!! και το όνομα αυτού Κύριος Ιησούς Χρίστος...

Αν η αναφώνηση του ονόματος αυτού δεν φέρνει διέγερση στα μόρια που αποτελούν την ύπαρξη σας και αποτελούν κομμάτι της συμπαντικής του δημιουργίας τότε σίγουρα είστε ψυχικά νεκροί.

Όσο για το ποιος είναι ο περιούσιος λαός φαίνεται στο πέρασμα των αιώνων και όχι στα λεγόμενα κάποιου που δηλώνει αυτά που του έχουν μάθει... και παρασκευάσει από άλλους...

Οποιοσδήποτε τεκμαίρεται την ιδιότητα του διαχωρίζοντας το ποίμνιο του (είτε αυτοί είναι Ελληνικής είτε είναι Εβραϊκής είτε είναι Ιαπωνικής ακόμα και αν είναι εξωγήινοι)... μακάριοι αυτοί που θα πέσουν... διότι μας είπε στο κατά Μάρκον 9:45, 9:46, 9:47 να πράξουμε ακόμα και ακρωτηριασμό εάν είναι να έτσι να διακορεύσουμε την κάκια και να εισέλθουμε εις τον κόσμο του... Διότι το να υποπέσουμε στην κόλαση δεν το θέλει για κανένα μας!!!!!!

Αρκετά λοιπόν με το σκοτάδι τους σε όλους τους τομείς...
Τα πάντα είναι εδώ έξω αρκεί να επιθυμείτε να μάθετε...

Δεν έχω τίποτα περισσότερο η τίποτα λιγότερο, δεν είμαι ποιο έξυπνος η ποιο χαζός από όλους όσους βρίσκονται εδώ.

Αντίθετα όμως έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω και γιατί το λέω...

Ο δρόμος για τον θεό είναι μέσα σας
και κάνεις άλλος δεν μπορεί να τον βρει για εσάς... η ακόμα και να το υπόδειξή.

Η Ελλάς προέρχεται από το Ελ και το λας και σημαίνει Φως και λίθος και όλο μαζί η Γη του Φωτός.

Για αυτό φροντίστε για τον καθένα από σας τι από τα δυο θα είστε στις ζωές σας???

Anonymous said...

O arxirabbinos Morntoxai Frizis den apokalyptei tipota. To oti o Evraikos loa etheoreito periousios laos vrisketai sta keimena tis palaia diathikis. Symfona me autin o Theos dialekse ton evraiko lao na igithei tis prospatheias tis sotirias tis antropotitas. Epomenos den einai oute logia oute kapia kainourgia apokalypsi tou arxirabbinou. Vasiki gnosi na exei kapoios tis Palais Diathikis katanoei apolyta ti ennoei o k. Morntoxai.

Anonymous said...

Καλέ μου ραββῖνε, σᾶς ἐπέλεξε ὁ Θεὸς ὄχι γιὰ νὰ κοκκορεύεσθε, ἀλλὰ γιὰ νὰ γίνετε παράδειγμα γιὰ τὰ ἔθνη.Ὄντως,ἡ πορεία σας εἶναι πολὺ διδακτική, καὶ δυστυχῶς παράδειγμα πρὸς ἀποφυγή. Ὅπως καὶ νὰ ἔχη, ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ ἀπεκαλύφθη τοῖς ἀνθρώποις. Τετέλεσται.

Anonymous said...

Eimai molis 16 xronon, alla auto pou 8a pw min to parete sta asteia. An apo tin zwi exw ma8ei kati, einai 1on oti o fobos kuberna ton an8ropo kai (me sugxwrite) TON G@M@EI. To mono pou mporei na mas SWSEI, kuriolektika, NA MAS SWSEI, einai i AGAPI MAS O ENAS PROS TON ALLO. Kapote ypirxe o fobos pros tous 8eous kai tous nomous kai psilodiatiroutan (estw upokritika) simera auti i agapi einai me to ena podi ston TAFO!!. Ean ema8a kati einai pws prepei na adiaforume PANTELOS, gia tin e8nikotita tou allou, KAI POTE NA MIN GINOUME E8NIKISTES!!! eimaste 1 E8NOS, TO AN8RWPINO!! mexri na to suneiditopoieisoume auto, 8a mas faei to mauro skotadi, i kalitera i mauri PISA! Simera kaneis den noiazete gia to dikaio kai to swsto. Ki auto giati mas ma8an etsi(8a pw egw kai merikoi akoma), omws egw lew kai to e3eis, autoi mas ma8an etsi, an emeis omws ma8oume kai tin epomeni genia etsi, 8a bgei TRELA XIROTERI APO TIN DIKI MAS!!! prepei na paratisoume stin akri osa mas eipan, to parel8on kai ta DI8EN PREPEI. OTI DEN MOIAZEI SWSTO, DEN EINAI!!! PARTE TO APOFASI KAI KANTE KATI! MIN TO KOITATE, DEN 8A ALLA3EI!!
SIMIWSI: NAI MAKRIGORW, KAI?? I ALI8EIA DEN BGENEI APO 2 SIRES KAI BAREMARA, ALLA APO MEGALES KAI BA8IES SUZITISEIS.
Menw anonymos giati etsi prepei.. an kai 3erw polu kala pws autoi pou mazeuoun plifories 3eroun PARA POLI KALA poios eimai... alla XESTIKA! (me sugxorite kai pali)

Anonymous said...

eimai o 'prolalisas':"menw anonymos".
SUMEIWSI 2: ellin, se euxaristw gia ta info, 8a mpw na dw auta pou aneferes. Mporei na eimai a8eos (NAI EIMAI A8EOS KAI OPOIOS GOUSTAREI, DEN ME NOIAZEI TI LEEI O KA8ENAS) alla anagnwrizw pws o dromos tou xristianismou einai, isws kai mono autos, o swstos.

Christina_91 said...

Απαράδεκτο το blog σας.Απαράδεκτοι εσείς και οι απόψεις σας.

Anonymous said...

Nai kala sou leei i christina "antipliroforisi"...xsekiniste kai eseis na asxoliste me mpalonakia gia na eiste pio epikodomitikoi gia tin anthropotita...Geia sou re christina me ta oraia sou!!!

Anonymous said...

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!
Βρισκουν και τα κανουνε
Εμεις τιπεριμενουμε?
Να μας αποτελειωσουν?
Τη χαριστικη βολη?
Παρτε το χαμπαρι ρε
Οι πλουσιοι θα γινουν φτωχοι και οι φτωχοι θα πεθανουν εκτος αν εξεγερθουμε πραγμα που δεν το βλεπω,γιατι μια ζωη ειμαστε κουταβια και περιμενουμε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απ'την τρυπα για μας
οποτε
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣς ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΡΙΣΗΣ Η ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΖ ΕΧΕΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ,Η ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΥΤΟ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
Ας με αξιωσει ο θεος με δυναμη να τα κανω και εγω αυτα που ειπα πιο πανω για να γινω αξια χριστιανη και σωστη για να σωθω

Anonymous said...

"Ας με αξιωσει ο θεος με δυναμη να τα κανω και εγω αυτα που ειπα πιο πανω για να γινω αξια χριστιανη και σωστη για να σωθω"

Παίδες sorry αλλά δεν αντέχω άλλο να διαβαζω τέτοια πράγματα. Η Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ή Χριστιανοί-Εβραιοι κλπ...
Εγω ακολουθώ το γνωστό πλέον Πας μη Έλλην...Βάρβαρος. Σκέφτομαι Ελληνικά, Πραττω Ελληνικά και αφήνω στην Άκρη τα Όπια των Λαών (θρησκείες) να πάνε να βρουν πελατάκια αλλού. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Αν δεν σκεφτομαστε ετσι τοτε μαυρο φιδι που μας εφαγε

Anonymous said...

Oλοι είμαστε (συν)ανθρωποι και ολοι εχουμε δικαιωμα στη ζωη. Ολοι ειμαστε μερος ενος κοινου σωματος, ασχετα που η υποκειμενικότητα των αντιλήψεων μας (γύρω στις 6+ δις αυτή τη στιγμή) αφενός μας κρυβει την πραγματικοτητα/αλήθεια (η οποια είναι μία εν τέλει) αλλά αφετέρου το κάταφέρνει με περίτεχνο τρόπο,ούτως ώστε μέσα από το γνωστικό ταξίδι της ζωής να μπορούμε να επιλέξουμε το δρόμο της ενωτικής Αγάπης, ανάμεσα στους υπόλοιπους πιθανόυς...

Αξίες όπως η ταπεινοφροσύνη, ο αλληλοσεβασμός και η συγχώρεση, μπορούν να μας λυτρώσουν από το σκοτάδι της μισαλλοδοξίας και του φόβου. Τα επίγεια βασίλεια έχουν όλα την ίδια κατάληξη, είτε είναι Ελληνικά, είτε Ρωαμικά, είτε Εβραικά...Ολα θρυμματίζονται και γίνονται σκόνη στη διαρκεια των αιωνων. Η σκόνη τους αυτή αφήνει πίσω μια οσμή και μια αίσθηση της ματαιότητας τους.

Αγαπάτε λοιπόν αδελφοί μου και αδελφές μου, έντονα, ειλικρινά και ουσιωδώς, ασχέτως χρωματος, φυλής, εθνότητας και απόψεων.

Anonymous said...

Ναι, αλλά οι Εβραίοι περιπέφτουν σε αντίφαση: Καυχιούνται για την εβραϊκότητά τους όταν αυτή συνδηλώνεται με την ιδιότητα του "περιούσιου λαού".
Όταν τους κατηγοριοποιύμε κατά κάποιον τρόπο σε μορφές οργάνωσης και εξουσίας (να τα εβραϊκά λόμπι και η σιωνιστική Λέσχη Μπίλντερμπερκ κ.ά.) μας επιπλήττουν ότι τους κολλάμε ταμπέλες. Μα αυτό κάνουν και οι ίδιοι όταν προβάλουν την ταυτότητά τους προσμένοντας θετική διάκριση.

Anonymous said...

ειδαμε και τις προβλεψεις που κανανε οι εκλεκτοι του θεου εβραιοι σε ολα εξω πεσανε ..

Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος said...

επιπλεον ο τυπος δηλωνει οτι (συμφωνα με τη δικη του θρησκεια, επαναλαμβανω) ο θεος επελεξε τους εβραιους να οδηγησουν τον κοσμο (προς τα που ειναι αλλο θεμα συζητησης).

Ποιον Κόσμο, τον ερμαφρόδιτο τις συγγένειας τους? ή των ΑΛΛΩΝ Λαών

οποτε θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στην αρχικη μου θεωρηση. ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ που δεν δεσμευουν κανενα αλλοθρησκο.?

Είναι θρησκεία ή μια συγγένεια αιμομικτικής πίστης, από τι στιγμή που κάποιος είναι Εβραίος εφόσον η μητέρα του είναι Εβραία, δηλαδή μόνο δια τις εκσπερμάτωσης κάτι που δεν ισχύει για καμιά θρησκεία.

Κάτω μόνο από το πρίσμα προσέγγισης αυτού του ερωτήματος μπορούν να εξηγηθούν πολλά πράγματα
διαχρονικά στην ιστορία των χρηματιστικών συναλλαγών των επιφανών Ραββίνων του οίκου του θεού τους, και βέβαια κι ο ρόλος του Παύλου και του Πέτρου παρά τη διαφοροποίησή τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ said...

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2011
Κύριοι,
Όλες οι φυλές και όλοι οι λαοί είναι οι εκλεκτοί του τοτεμικού "Θεού" τους, αφού τον επέλξαν για θεό τους.
Δεν πρέπει να προξενεί έκπληξη ο
αυτοχαρακτηρισμός ως "περιούσιου" λαού, αυτών που απεδέχθησαν ή επέλεξαν τη συγκεκριμένη θεότητα ως "προστάτη" τους, είναι κάτι σαν τους πολιούχους θεούς πόλεων και σήμερα αγίους.
Οι ιουδαίοι το θρήσκευμα, σύμφωνα με την διαμορφωθείσα άνωθεν θρησκεία τους και κατόπιν συρραφής διαφόρων θρησκευτικών δοξασιών των πληθυσμών της Παλαιστίνης, μετά το 600 π.χ., που τέλειωσε με ραβινική επεξεργασία, επέλεξαν ως πολιούχο τους τον εκ Βαβυλώνας καταγόμενο Γιαχβέ - Ιαβέ κλπ (σε αρχαίες βαβυλωνιακές επιγραφές αναφέρετασι ο ιάουμ - ίλουμ)και δημιούργησαν το μύθο του εκλεκτού λαού του θεού της μονολατρίας της άρχουσας τάξης τους.
Ιστορικοί λόγοι έκαναν αυτή την θρησκευτική προσωπικότητα να προκριθεί μεταξύ άλλων, που η εξήγησή τους απαιτεί εκτενή ανάλυση.
Λάβετε υπ΄ όψιν ότι υπάρχουν τέσσερειες πηγές και σχολές ερνημείας της Τορά (Παλαιά Διαθήκη, Βιβλός κλπ) η Ε (επό τη λέξη Ελ - Ελο(χ)ίμ = θεός, θεοί), η J (από τον Γιαχβέ, Ιαβέ που πρείπαμε), η D (από το δευτερονόμιο συρραφή παλαιοτέρων κειμένων επί βασιλιά της Ιουδαίας Ιωσία περί του 600 π.χ.), και P (από το priest = ιερείς).
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Anonymous said...

http://loveforzion.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Anonymous said...

telika exei megali plaka auth h "swtiria" ths antrhwpotitas -oso den ftanei mexri to spiti mas vevaia, giati ouai ki allimono an...- to ti sfages kai genoktonies exoun ginei den perigrafontai PRAGMATIKA DEN PERIGRAFONTAI KAI EINAI STO STADIO TOU ANEIPWTOU... O de periousios laos kala tha kanei na katsei sta auga tou, giati an mazeutoun oloi oi alloi mi periousioi laoi -pragma pou vevaiws prospathei na apotrepsei diarkws- tha pathei megali nila.

agnevma said...

AGAPHTE PERIOYSIE ARXIDAABINE STO THE´I´KO ELLHNIKO DNA DEN YPARXEI DIGMA EBRADIASTIKHS YPARKSHS : EISASTE GENHMA THREMA ERPETA +!!!+

agnevma said...

AGAPHTE ARXIDAABINE APOKALYPTIKO GIA SENA TO OYTE ST" @PXIDIA MAS TA ELLHNIKA DEN YPARXOYN DEIGMATA EBRA´I´KA!!! +!!!+

Anonymous said...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ/ 23.4.2013
Οι περισσότεροι από σας επειδή δεν μπορείτε να καταλάβετε το συγκεκριμένο ισχυρισμό του αρχιραβίνου Θεσ/νίκης, και δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις για να τον αντικρούσετε όπως πρέπει, γράφετε μπούρδες. Αυτό που ισχυρίζεται όχι μόνο ο αρχιραβίνος Θεσ/νίκης αλλά και οι υπόλοιποι εβραίοι, είναι ότι αυτοί είναι ο περιούσιος λαός του Θεού. Η αλήθεια είναι ότι, οι εβραίοι ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού. Επειδή όμως δεν δέχτηκαν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό σαν σωτήρα του κόσμου, σταμάτησαν να είναι. Από τότε περιμένουν τον δικό τους σωτήρα (''Μεσσία'') και η ελίτ τους (οι σιωνιστές) επιδιώκουν διαρκώς να κυριαρχήσουν στον κόσμο με διάφορες μεθόδους. Μέχρι τώρα, το έχουν πετύχει αρκετά. Ο αρχιραβίνος Θεσ/νίκης ισχυρίζεται επίσης ότι αυτοί έχουν επιλεχτεί να οδηγήσουν τον κόσμο. Το πως έχουν επιλεγεί να οδηγήσουν τον κόσμο και με τι τρόπο, φαίνεται μέσα από τα πρωτόκολλά τους. Ενα απόσπασμα από το 14ο πρωτόκολλο Σοφών της Σιών, είναι αρκετό να μας πείσει για την ακραία τους σωβινιστική αντίληψη ότι, αυτοί είναι ο περιούσιος λαός του Θεού.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 14 : ''Όταν έρθει η βασιλεία μας, δεν θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας που πιστεύει στον ένα Θεό. Με το Θεό αυτό είναι δεμένη η μοίρα μας, είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω αυτού του Θεού η μοίρα η δική μας είναι ενωμένη με τη μοίρα όλου του κόσμου. Γι αυτό το λόγο πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη''. Κάποια άλλα αποσπάσματα μέσα από τα 24 πρωτόκολλά τους, επιβεβαιώνουν την επιδίωξή τους για παγκόσμια κυριαρχία. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 1 : ''..Θα θριαμβεύσουμε και θα υποδουλώσουμε όλες τις κυβερνήσεις στην υπερκυβέρνησή μας, όχι μονάχα με τα μέσα της βίας αλλά και μ΄αυτό το ίδιο το δόγμα της αυστηρότητας''. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 5 : ''..Θα εξαντλούμε τόσο τους Χριστιανούς με την ασύδοτη αυτή ελευθερία, ώστε θα τους φέρουμε στο σημείο να μας παραδώσουν μια διεθνή εξουσία που θα΄ναι τέτοια ώστε να περιλάβει όλα τα κράτη του κόσμου, χωρίς να τα εξαφανίσει, και να σχηματίσει μια Ανώτατη Κυβέρνηση, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Στη θέση των σημερινών Κυβερνήσεων θα βάλωμε ένα μπαμπούλα, τη Διοίκηση της Υπέρτατης Κυβέρνησης''. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι ένας λαός με τέτοιες απάνθρωπες επιδιώξεις μπορεί να καυχιέται ότι είναι ο περιούσιος λαός του Θεού. Μάλλον η Συναγωγή του Σατανά είναι !

Anonymous said...

Εμείς δεν θέλουμε να μας σώσεις, δεν σας ζήτησε κανείς να πάρετε την ανθρωπότητα να την πάτε σε κανέναν δρόμο.
Πηγαίνετε εσείς όπου θέλετε και πάψτε να παριστάνετε τον αυτόκλητο σωτήρα και καθοδηγητή.
Είστε η μόνη θρησκεία που αποκαλεί όλη την ανθρωπότητα 'κτήνη' και μετά μιλάτε για ρατσισμό.
Αν θέλετε να δείτε έναν ρατσιστή κοιταχτήτε στον καθρέφτη σας.
Η ανθρωπότητα δεν είναι κτηνοτροφικό προϊόν για να την οδηγήσετε στο παχνί σας.
Οι μεγαλύτεροι κι αθλιότεροι ρατσιτστές του κόσμου είστε εσείς.

Anonymous said...

Η ΙΣΤΟΠΙΑ ΑΠΕΔΗΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ

Anonymous said...

Είναι πράγματι πανέξυπνος λαός οι Εβραίοι.. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να υπονομεύσουν ολόκληρη ανθρωπότητα; Βέβαια σε επίπεδο ηθικής είναι απ' τους τελευταίους..

Anonymous said...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΙΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ USA.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΗΔΕΝ.ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΚΕΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ M.Μ.Ε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails