Friday, January 11, 2008

Το Ιδρυμα Τζόρτζ Σόρος

Ίδρυμα Τζόρτζ Σόρος

Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του;Κι όμως είναι ελεύθερος......

Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες.....;

Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.

Γιατί άραγε...;

Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 "Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος").

-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου (δείτε τον αντίστοιχο πίνακα απο το περιοδικό Αρδην που παραθέτουμε)

-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;

-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).

-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.

-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).

- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.

-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.

-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων

16/8/1998).

-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές.Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).

Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.

Την ίδια ώρα στη Γεωργία προωθούν τα μεταλλαγμένα.

-Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.

Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.

Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 50 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.

Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;

Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.

Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.

Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.

Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;

Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;

Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;

Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!

Γιατί δεν μπορώ να πώ όλη την αλήθεια καθαρά και ξάστερα;

-Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια προσωπικής έρευνας.

Ποιός είναι ο πραγματικός τρομοκράτης που μας απειλεί και κρύβεται;

Έτσι δεν κάνουν άλλωστε και οι τρομοκράτες;Τρομοκρατούν και κρύβονται.

Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.

Πρέπει να συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας, να πιέσουμε την κυβέρνηση να το εκδιώξει.

Παρακαλούμε

Στείλτε αυτό το e-mail σε όλους τους φίλους σας.

Σε όσους δημοσιογράφους γνωρίζετε.

Σε όσους συγγραφείς γνωρίζετε

Σε όσους βουλευτές γνωρίζετε

Σε όσους κανάλια γνωρίζετε

Σε όσους επιστήμονες γνωρίζετε

Σε όσους καθηγητές γνωρίζετε

Σε όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς γνωρίζετε

Στην ελληνική ομογένεια

Σε όσες ιστοσελίδες γνωρίζετε.

Καλό θα ήταν όποιος μπορεί να το μεταφράσει και σε άλλες γλώσσες για να εκδιωχθεί το Ιδρυμα Σόρος και απο άλλες χώρες.

Θα δείτε πολλές απο τις αναφορές για τον κ.Σόρος στην ιστοσελίδα: http://www.geocities.com/themata_epikairotitas//Idrimasoros.html

7 comments:

Anonymous said...

poli kalo arthro kai simantikes plirofories. mipos mws na to steileis kai se efimerides kai periodika gia dimosieysi?opws ton odigiti tis kne i to resalto...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε πολλές πληροφορίες υπάρχουν για το Ίδρυμα.Δεν προβάλλονται όμως κατάλληλα.Το άρθρο αυτό έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα πατριωτική.Δυστηχώς οι μεγάλες εφημερίδες αλλά ειδικότερα οι "αριστερές" δεν δημοσιεύουν τέτοια άρθρα γιατί η εβραϊκή καταγωγή του Σόρος δεν θέλουν να αναφέρεται.Για αυτούς το χρήμα δεν έχει καταγωγή.Πάντως αν έχεις τις άκρες μπορούμε να γράψουμε και κάτι μεγαλύτερο για να δημοσιευτεί στον οδηγητή ή στο Ρεσάλτο.Στο Ρεσάλτο δεν γνωρίζω κάποιον για να το δημοσιεύσω.Το θέμα είναι συντονισμένα όλοι να παρουσιάσουν τη δράση του Ιδρύματος στη χώρα μας και σε άλλες χώρες για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να το εκδιώξει.Είναι πηγή πολλών προβλημάτων και απο αυτό ξεκινούν και οι "αλλαγές" στην παιδεία μας.

Anonymous said...

To paron arthro ine poli simadiko
kai tha prepi na anametadothi.
Men to pragma fenete akatorthoto ALLA ine efikto an gia mia fora akoma i Ellines kai osi ali niazonte kai pistevoun stin anthropia kai stin dikeosini
GIATI I ISTORIA MAS INE I RIZES MAS KAI I TAFTOTITA MAS REE...
Pados afto pou lene pos i elline den ine apogoni ton arxaion ellinon ine psemata kai iparxi ena vivlio gia afto to thema.An vro ton titlo tha sas to valo.

Anonymous said...

Με το τέλος των πετρελαίων, NATO-Κινέζοι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και της Διεθνούς εκεχειρίας, ετοιμάζονται να αλληλοσφαγούν κι όποιον πάρει ο χάρος, αν έρθει την επόμενη δεκαετία η παγκόσμια ψύξη που έχουν οι ίδιοι αναγγείλει (με πρόσχημα την κατασκευασμένη "συλλογική ενοχή -τιμωρία" για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα, που πουλάνε οι ψευτοοικολόγοι του), και με τα τσι(π)ράκια τους εφαρμόζουν παντού το "διαίρει και κατάστρεφε". Γι΄ αυτό πολεμούν με λύσσα το ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ...φοβικοί και διχαστικοί που νομίζουν ότι θα βγουν από λάκκο που μας ανοίγουν... Μόνο που αν οι κανίβαλοι καταλάβαιναν ότι είναι μέσα στο λάκκο που σκάβουν για τους άλλους, δε θα υπήρχε κανιβαλισμός. Πάντως τελευταίοι θα μείνουν οι ψυχραιμότεροι!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=877992&lngDtrID=252
Climate change may spark conflicts, EU told
http://www.guardian.co.uk/world/2008/mar/10/eu.climatechange
A summit of Nato leaders in Bucharest next month will discuss the problem for the first time, while a new manifesto for a radical overhaul of the western alliance moots the possibility of Nato being used "as an instrument of energy security".
A report from the EU's top two foreign policy officials to the 27 heads of government gathering in Brussels for a summit this week warns that "significant potential conflicts" are likely in the decades ahead as a result of "intensified competition over access to, and control over, energy resources".
The seven-page report, obtained by the Guardian, has been written by Javier Solana, the EU's foreign policy supremo, and Benita Ferrero-Waldner, the commissioner for external relations. It predicts that climate change will precipitate security issues for Europe, ranging from energy wars to mass migration, failed states and political radicalisation.
The report warns of greater rich-poor and north-south tension because climate change will be most catastrophic in the poor south.
http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw
http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia.html
http://www.nap.edu/html/climatechange-brief/abruptclimatechange-brief.pdf
http://www.independent.co.uk/news/science/ray-of-hope-can-the-sun-save-us-from-global-warming-762878.html
http://en.rian.ru/science/20080122/97519953.html
http://www.gao.spb.ru/english/astrometr/index1_eng.html
http://www.nzclimatescience.org/images/PDFs/archibald2007.pdf

Anonymous said...

Πολύ ωραίο κείμενο και διαφωτιστικό,αλλά δε δίνει καθόλου πηγές και είναι ανώνυμο.Ισχύουν όντως όλα αυτά;
Συμφωνώ ότι η ιστορία μας είναι οι ρίζες και η ταυτότητά μας, αλλά θα προσθέσω και η γλώσσα μας.Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος θα μας θίξει εθνικά Min tou apantisete se greeklish!
Έχουμε ωραιότατη γραφή και την πιο ολοκληρωμένη γλώσσα.
Φιλικά.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε αναγνώστη που ρωτάς για πηγές σου λέμε οτι οι πηγές για το άρθρο αυτό ήταν 100 σελίδες στο word και για να μην υπάρχει ένα τεράστιο κατεβατό δεν τις προσθέσαμε...αν τις θέλεις να σου τις στείλουμε,αν και μπορείς να τις βρείς πολύ εύκολα μέσα απο το διαδίκτυο.

F T L said...

Δοκιμαστική διαδικασία

''Βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ''
''Αναταραχή στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ''
''Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ''

Τι εξυπηρετούν άραγε φράσεις σαν τις παραπάνω που ακούμε κάθε φορά που η κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα; Είτε ψηφίζονται νέοι φόροι, είτε ασφαλιστικό, είτε σε μειώσεις μισθών, είτε έχουμε σκάνδαλα η κοινοβουλευτική πλειοψηφία βράζει.

Οι επιστήμονες της επικοινωνίας συμβουλεύουν η ένταση να δημιουργείται στην κεντρική πολιτική σκηνή για να μην επεκτείνεται στον δρόμο. Σκεφτείτε τα πρωτοσέλιδα να έγραφαν ''Ανυπόμονο το κοινοβούλιο να ψηφίσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για να προλάβει τις διακοπές του''. Είδηση που δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Τι σε νοιάζει το ασφαλιστικό αν έχεις 40 σπίτια και 3 εκατομμύρια στην τράπεζα. Από την σύνταξη περιμένεις;
Τι βατραχοπέδιλο και κακό είχαν να φάνε τα ''δελφίνια'' της εκάστοτε κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να περιγραφεί.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ ''έβραζε'' επί τεσσεράμισι χρόνια. Σε κάθε δυσκολία όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για έξαλλους βουλευτές που επιτέθηκαν φραστικά σε υπουργούς και απειλούσαν ότι θα… θα… θα… Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Η προηγούμενη κυβέρνηση πέρασε ότι νομοσχέδιο ήθελε και ας είχαν φτάσει οι βουλευτές στην 15η βράση. Όλοι αυτοί ''ξεσπάθωσαν'' μετά τις εκλογές πυροβολώντας κατά το κοινώς λεγόμενο ένα πτώμα...

Το κάθε φάρμακο για να βγει στην παραγωγή πρέπει να παρέχει βεβαιωμένα και αδιαπραγμάτευτα αποτελέσματα. Οποιοδήποτε προηγούμενο στάδιο αποτελεί την δοκιμαστική διαδικασία. Την περίοδο που επάνω στα σώματα των άτυχων ποντικών εναλλάσσονται χημικές ουσίες και αναλογίες μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η πολυετής συνήθως περίοδος ονομάζεται από τις φαρμακευτικές εταιρίες πειραματικό στάδιο, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν μια ιστορική ευκαιρία στα χέρια τους. Αν πραγματικά διαφωνούν με τις βουλές της κυβέρνησης μπορούν απλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες να καταψηφίσουν τα νομοσχέδια. Όπως έκαναν οι τρεις συνάδελφοι τους ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές. Σε διαφορετική περίπτωση τα ονόματα τους θα γραφτούν με μελανά χρώματα ως αυτοί που στήριξαν την δοκιμαστική διαδικασία που συντελείται πάνω στο σώμα της Ελλάδας.

Οι ίδιοι γνωρίζουν τι έρχεται και έχουν ετοιμάσει από τώρα την ''απολογία'' τους ενώπιον των ψηφοφόρων, για τους ανεπαρκείς υπουργούς, τον εξαφανισμένο σε ταξίδια πρωθυπουργό και ότι άλλο βάζει ο νους σας. Επενδύουν και στην ελληνική νοοτροπία που δύσκολα αλλάζει. Μόνο που αυτή την φορά δεν είναι απόλυτα σίγουροι….

http://29-26.blogspot.com/2010/06/blog-post_2191.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails