Sunday, August 22, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΟΜΠΙ ΠΙΕΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει οτι τα ίδια λόμπι οδήγησαν τις ΗΠΑ στον πόλεμο ενάντια στο Ιράκ.
Μέσω των εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ δημιουργούν την εντύπωση στους Αμερικανούς ότι είναι προς το συμφέρον τους να επιτεθούν στο Ιράν. Την ίδια τακτική ακολούθησαν απο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στην συνέχεια σε όλους τους πολέμους που ενεπλάκησαν οι ΗΠΑ.

3 comments:

Anonymous said...

Εύγε στους Εβραίους. Με το χρήμα τους διοικούν την Αμερική, ενώ οι μαλάκες οι Έλληνες ξοδεύουν τα ελάχιστα χρηματάκια τους για να περιθάλπουν τους λαθρομετανάστες, διότι οι παπάδες τούς είπαν πως μόνο έτσι θα σώσουν την ψυχή τους. Κύριοι, το πρόβλημα του Ελληνισμού είναι καθαρά πρόβλημα θρησκείας: Η Ορθοδοξία είναι η πιό ανθελληνική θρησκεία που θα μπορούσαμε να έχουμε. Κι όμως, γι' αυτό το θέμα δεν λέτε ποτέ τίποτα και μόνο τους Εβραίους κριτικάρετε, επειδή είναι πατριώτες. Προφανώς, είστε κι εσείς ένα μάτσο χριστιανόπουλα, που αντί να περάσετε στην Αριστερά, εξελιχθήκατε σε Αντισημίτες.

Unknown said...

Συμφωνω πως ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα οφειλονται στην εκκλησια!!!Και εγω απεχθανομαι ολες τις θρησκειες!!!Ουτως ή αλλως οι χριστιανοι κατεσφαξαν χιλιαδες Ελληνες!!!Αλλα δεν ειναι αναγκη να εισαι αριστερος για να εισαι αθεος!!!

Anonymous said...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 4.3.2012
Με θλίβει το γεγονός που για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η επιροή των εβραίων ή του εβραϊκό λόμπυ που στην ουσία κυβερνά τις Η.Π.Α. και προκαλεί πολέμους ανά τον κόσμο, κριτικάρεται με τους σχολιαστές μ΄αυτό τον απαράδεκτο και επαίσχυντο τρόπο. Αντί να καταδικάσετε τον απάνθρωπο τρόπο πρόκλησης πολέμων από τους εβραίους σιωνιστές, οι οποίοι μόνο καταστροφή και εξαθλίωση προκαλούν, κάθεστε και κατηγορείτε το χριστιανισμό, την ορθοδοξία, τους παπάδες ! Αναφέρει ο δεύτερος σχολιαστής ''Τα μεγαλύτερα προβλήματα οφείλονται στην εκκλησία. Απεχθάνομαι τις θρησκείες''. Θα μπορούσα εδώ να σας κάνω τέτοια κριτική, να γράψω τόσα πολλά για το μίσος που έχετε κατά του χριστιανισμού και των θρησκειών, αλλά δεν μου παίρνει ο χώρος. Επιπλέον είστε τόσο ασυνείδητοι και αδιάντροποι, γράφοντας ''Εύγε στους εβραίους'', ''Οι εβραίοι είναι πατριώτες''. Δηλαδή μπράβο στους σιωνιστές που καταφέρνουν να προκαλούν καταστροφή και όλεθρο στους λαούς του κόσμου. Επιπλέον, εμείς τους θεωρούμε και πατριώτες. ΄Ασχετα αν αυτά που κάνουν είναι ιμπεριλιασμός του χειρίστου είδους. Τέτοιες αντιλήψεις είναι το άκρον άωτον του κυνισμού και της απανθρωπιάς. Αλήθεια, γιατί είστε τόσο κομπλεξικοί κατά του χριστιανισμού και των θρησκειών ; Ποιος φταίει για τις κοινωνικές ανισότητες, τη φτώχεια, την τεράστια ανεργία, τους πολύ χαμηλούς μισθούς, τη διαφθορά, την πρόκληση πολέμων, τα εκατομμύρια πεινασμένων και διψασμένων ανά τον κόσμο. O χριστιανισμός και οι θρησκείες ή ο σιωνισμός και η παγκόσμια ελίτ με τον καπιταλισμό ; Ειλικρινά, θα΄πρεπε να ντρέπεστε με αυτά που γράφετε. Το αποκορύφωμα των κυνικών αντιλήψεων είναι στο τέλος του πρώτου σχολιαστή ''αντί να περάσουμε στην Αριστερά. εξελιχθήκαμε σε Αντισημίτες''. Τι παράλογοι σχυρισμοί είναι αυτοί ; Δηλαδή όποιος κρίνει τις απάνθρωπες πρακτικές των εβραίοων σιωνιστών είναι αντισημίτης. Σταματήστε αυτή την καραμέλα του αντισημιτισμού. Δεν περνάει πια. Και δεν περνάει σε όσους έχουν ξυπνήσει και έχουν μάθει το ρόλο του απάνθρωπου σιωνισμού.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails