Friday, June 24, 2011

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. 

Επένδυση-μαμούθ από Κροίσους του εξωτερικού στην Κρήτη! Εβραίοι επιχειρηματίες σκοπεύουν να διαθέσουν το αστρονομικό ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί σε έκταση 2.500 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου μια τεράστια τουριστική μονάδα. Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται υπερπολυτελές ξενοδοχείο, τουριστικά πάρκα, εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα, και θα......

αποτελεί τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στόχος των επιχειρηματιών είναι να διοχετεύουν κάθε χρόνο στην Κρήτη επιπλέον 500.000 τουρίστες, οι οποίοι μέχρι τώρα κατευθύνονταν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ως μοναδικό όρο θέτουν την άμεση απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε με διαδικασίες που δεν θα είναι χρονοβόρες να προχωρήσουν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι οποίες αναμφισβήτητα θα τονώσουν την οικονομία της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Οπως είπε στην «Espresso» ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, «υπάρχει όντως συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο ενδιαφέρον από μια εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων, με μπάτζετ ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ! Η εταιρεία αυτή επιδιώκει να γίνει η περιοχή συγκεκριμένος τουριστικός προορισμός για όλους τους μήνες του χρόνου. Πρόκειται για μια έκταση 2.500 στρεμμάτων, η οποία είναι ξεκάθαρη από πλευράς δασικής και αρχαιολογικής νομοθεσίας και προβλέπεται από την Περιφέρεια Χωροταξικού Σχεδιασμού ως χώρος τουριστικών δραστηριοτήτων. Θα περιέχει ένα εξάστερο ξενοδοχείο, θεματικό πάρκο, εκθεσιακά - συνεδριακά κέντρα, εμπορικό κέντρο και real estate (χρονομίσθωση). Πρόκειται για το σύστημα που λειτουργεί ως αλυσίδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δηλαδή μισθώνεις ένα διαμέρισμα και αν θέλεις στο μέλλον, το ανταλλάζεις με άλλους προορισμούς» τόνισε ο κ. Δοξαστάκης και πρόσθεσε ότι η επένδυση αυτή θα τονώσει την οικονομία και τον τουρισμό, αφού θα επιμηκύνει την τουριστική απασχόληση.

Ο δήμαρχος επισήμανε παράλληλα ότι οι υποψήφιοι επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε Βαλκάνια και Ισραήλ είχαν ήδη επαφές με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και εκκρεμεί συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού:

«Στη συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκα κι εγώ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε θετικός σε όλα όσα του είπαν οι επενδυτές, οι οποίοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να του τονίσουν ότι προτίθενται να φέρουν στην περιοχή μας τους 500.000 τουρίστες που στέλνουν μέχρι στιγμής στην Αττάλεια Τουρκίας. Ως μόνη απαίτηση θέτουν να δοθεί άμεσα από τα αρμόδια υπουργεία η απάντηση και να μην μπλεχτούν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας που θα τους φέρει καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου. Αν τελικά πάνε όλα καλά και πέσουν οι υπογραφές, το λιγότερο σε δύο χρόνια το έργο υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί».

Σημειώνεται ότι η επένδυση θα στηρίζεται στα παγκόσμια πρότυπα, αφού έχει δουλευτεί εδώ και σχεδόν μία εικοσαετία! Οπως εκτιμούν και ευελπιστούν οι τοπικοί φορείς και εκείνοι που θα εμπλακούν στην υλοποίηση του έργου, η όλη επένδυση θα ενδυναμώσει την τοπική οικονομία και πρόκειται να αποτελέσει τον προπομπό προκειμένου να ανοίξει και πάλι η πόρτα για την εισροή ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα.
Espressonews.gr 


ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Πιθανόν πολλοί να...πανηγυρίζουν με την "επένδυση",αφού νομίζουν πως αν πραγματοποιηθεί αυτή τελικά,οι τουρίστες που πάνε στην Αττάλεια θα κατευθυνθούν στην Κρήτη!

Ξεχνάνε βέβαια πως ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΡΗΤΗ έχει τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκουν σε Έλληνες επιχειρηματίες και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες:Αυτές θα χτυπήσουν οι Εβραίοι,λειτουργώντας με αθέμιτο ανταγωνισμό που τους εξασφαλίζουν τα τεράστια κεφάλαια που διαθέτουν!

Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή:Τέτοιες τεράστιες εκτάσεις δεν μπορεί να παραχωρούνται ασυλλόγιστα,όσο κι αν πληρώνει κανείς.Ειδικά σε Εβραίους,για τους οποίους οι Κρητικοί γνωρίζουν πολύ καλά ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ στις αθλιότητες της απόσχισης από την υπόλοιπη Ελλάδα που προωθούν συγκεκριμένοι ανθελληνικοί κύκλοι!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_2739.html

2 comments:

Anonymous said...

Paidia, akrivws etsi einai(syggnwmhn gia ta greeklish, alla sas grafw apo to ekswteriko): Kserw apo prwto xeri leptomereies: prokeitai gia ton evraiko omilo RCI (www. rci.com). pou exei ws vash kapoion fororlogiko paradeiso (nomizw pws prokeitai gia ta nhsia Bahamas), kai epomenws den plhrwnei sthn ousia forous sto ellhniko kratos, mia kai dhlwnei p.x. peripou monon 1/4 to poly twn misthwn typois sthn Ellada kai ta ypoloipa stis Baxames. Epishs h trofodosia dieksagetai kentrika se olon ton kosmo, pragma pou shmainei pws mhdamines promhtheies dienergei epi topou, sthn prokeimenh periptwsh sthn Krhth, kai mporei epomenws o skandinavos touristas xwris na to kserei na trwei oxi krhtikh alla evraikh h ollandikh tomata (pou kanei vevaia to idio) ktl. To mono pou kanei mia tetoia monada einai na gemizei me skata thn thalassa tou Krhtikou Pelagous kai me tonous skoupidiwn thn periwnymh toksikwtath xwmaterh tou Kourouphtou epi paradeigmati ktl. Pro ligwn etwn phgan na sthsoun paromoia monada kai sthn Vlyxada ths Santorinhs, alla h topikh koinwnia para tis aforhtes pieseis telika apotrepse thn dhmiourgia paromoias monadas, toulaxiston proswrina. Ellhnes ksypnate!! Epishs leitourgei monada twn idiwn hdh sthn Xersonhso, alla kai sthn Ialyso ths Rodou. Oi de ypallhloi tous einai oloi ksenoi, Skandinavoi, Voreio-, Anatolikoevrwpaioi h Filippinetoi ktl. Gia perissotera deite kai to sait: www.aegeanbluevacations.com. Oi Rothschild akolouthoun to idio programma apokthshs edafwn, kyriws se Ellada kai Kypro, alla kai allou, p.x. sto kratidio Thueringen ths Germanias ktl., opws ekanan kai apo to 1900 kai meta kai sthn Palaistinh, gia thn wra pou tha tous ksaposteiloun oi gennaioi elllhnogeneis Palaistinioi ston diaolo, emeis oi "Elladites-Ellhnes" pws tha tous ksefortwthoume???

Anonymous said...

http://nepirusonline.blogspot.com/2011/06/blog-post_31.html

στην Ελλάδα έχουν περάσει εδώ και χρονια ουτσεκάδες και κοσοβάροι. Η χρεοκοπία μας θα φέρει την σύγκρουση και τους έχουμε ΟΛΟΥΣ εδω μέσα!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails