Tuesday, August 30, 2011

Εβραίος "Ιντιάνα Τζόουνς" εξαπατούσε και κέρδιζε εκατομμύρια κατασκευάζοντας ψεύτικες ιστορίες για χαμένες Torah!


Σημείωση Αντιπ.: Όπως καταλαβαίνετε η απάτη του Εβραίου «Ιντιάνα Τζόουνς» είναι αυστηρά καταδικαστέα απο τους συμπατριώτες του, αφού σύμφωνα με το Ταλμούδ μπορεί ένας Εβραίος να εξαπατήσει έναν μη Εβραίο και αυτό δεν αποτελεί αμαρτεία. Όμως όταν Εβραίος εξαπατά Εβραίο τότε πρέπει να τιμωρείται.

Απόδειξη είναι ότι κανένας Εβραίος δεν έχει τιμωρηθεί για εξαπάτηση των μη Εβραίων όταν έχει καταγγείλει ανύπαρκτες εκδηλώσεις αντισημιτισμού ή όταν ψευδομαρτήρησε για το Ολοκαύτωμα.
Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και μπορείτε να τα δείτε στην ταινία(http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites#grid/user/21B880BC8D6E160F) που αφορά το πόσο πραγματικά ήταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ένας Εβραίος ιδρυτής μιας εβραϊκής φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστήριζε οτι γυρνούσε τον κόσμο διασώζοντας σπάνιες Torah σαν ένας «Εβραίος Ιντιάνα Τζόουνς» παραδόθηκε αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απάτη αφου οι αρχές είπαν οτι εξαπατούσε Εβραίους φιλάνθρωπους με το να κατασκευάζει δραματικές ιστορίες για επικίνδυνα ταξίδια, συμπεριλαμβανομένου σε περιοχές στην Πολωνία και την Γερμανία σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο Menachem Youlus, που είναι ιδιοκτήτης του Jewish Bookstore στο Wheton, στο Maryland, όπου μένει, κατηγορείται σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε απο το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν και αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη με εγγύηση 100.000 δολλάρια.



Ο πληρεξούσιός του, ο Paul Rooney, είπε: «Αρνούμαστε τις κατηγορίες και οτιδήποτε άλλο έχουμε να πούμε θα το πούμε στο δικαστήριο.»
Τα έγγραφα του δικαστηρίου λένε οτι ο 50χρονος Youlus πραγματοποίησε την απάτη τουλάχιστον απο το 2004 μέχρι την προηγούμενη χρονιά, βάζοντας στην τσέπη του εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια μέσω της φιλανθρωπκής οργάνωσης «Σώστε μια Torah» που ο ίδιος ίδρυσε το 2004 ως ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό. Μια καταγγελία για έγκλημα λέει οτι προωθούσε Torah που αγόραζε απο εμπόρους στι ΗΠΑ, στις Συναγωγές και παγκοσμίως σε εβραϊκές κοινότητες, μερικές φορές με διογκωμένα ποσοστά.
Λέγεται οτι μάζεψε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια απο την οργάνωση στους προσωπικούς του λογαριασμούς, ξοδεύοντας μερικά απο αυτά για την εκπαίδευση σε ιδιωτικά σχολεία των παιδειών του και σε προσωπικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένου γεύματα και υγεία.
Η δημόσια δηλωμένη αποστολή της φιλανθρωπικής οργάνωσης ήταν να εντοπίζει και να αποκτά Torahs που επιβίωσαν απο το Ολοκαύτωμα(!!) ή είχαν κλαπεί απο Εβραϊκές κοινότητες παγκοσμίως και να τις αποκαθιστά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο κοινότητες που τις χρειάζοταν. Στην πραγματικότητα ο Youlus σπάνια ταξίδεψε στο εξωτερικό κατα τη διάρκεια  που ισχυρίζοταν οτι «κυνηγούσε» Torah, λέει η καταγγελία.

Ο Youlus ισχυριζόταν ότι είχε βρεί τις Torah απο διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το Αουσβιτς και τις πουλούσε πανάκριβα σε ιδιώτες Εβραίους οι οποίοι της δώριζαν σε Συναγωγές. Μάλιστα η Συναγωγή του Μανχάταν έκανε και ξεχωριστή εκδήλωση όταν βρέθηκε σύμφωνα με τον Youlus η Τορά του Άουσβιτς, την οποία ο ίδιος υποστήριξε οτι βρήκε μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί θαμμένη στην Πολωνία με ένα όργανο εντοπισμού μετάλλων.
Ο Youlus μπορεί να φυλακιστεί για αυτή την απάτη μέχρι και με 40 χρόνια φυλάκιση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails