Sunday, August 26, 2012

Μη ξεχνάμε τη Μυρτώ και το έγκλημα της Πάρου - Χαροπαλεύει η 15χρονη

Σ.Α: Την ίδια ώρα που η Μυρτώ χαροπαλεύει καμιά αριστερο-προοδευτική οργάνωση ή κόμμα δεν λέει κουβέντα για την πράξη του Πακιστανού. Αντίθετα βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης για Πακιστανούς που σκοτώνονται αναμεταξύ τους.. Το ίδιο κάνουν και τα ΜΜΕ.. 


Η μικρή Μυρτώ που νοσηλεύεται εδώ και έναν μήνα διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου βρισκονται από τη πρώτη στιγμή πάνω από τη 15χρονη την οποία χτύπησε ανελέητα στα βράχια και βίασε στις 22 Ιουλίου 2012 στην Πάρο ο Πακιστανός ο οποίος ομολογησε κυνικά το έγκλημά του.(διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). 

Ο δήθεν ανήλικος Πακιστανός..

Οπως δήλωσε στο Newsit o Διοικητής του Νοσοκομείου Αττικόν, Ηλίας Λαμπίρης "η κατάσταση της μικρής Μυρτούς παραμένει κρίσιμη και σταθερά αμετάβλητη. Κάνουμε οτι είναι ιατρικώς και ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουμε το παιδί". 

Στο πλευρό της Μυρτούς βρισκεται συνεχώς η οικογένειά της αλλά και όλη Ελλάδα που προσεύχεται σύντομα το παιδί να συνέλθει. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails