Tuesday, February 26, 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ… ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΑ «ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ» ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»...!



Εκδήλωση στα γραφεία της… φιλόξενης σε τέτοιες αντεθνικές πρωτοβουλίες ΕΣΗΕΑ (του «Ιού» Τρίμμη), πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι λεγόμενες «αντιρατσιστικές» ομάδες και ομαδούλες (ΜΚΟ) και οργανώσεις «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», υπέρ της παραχώρησης ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των «μεταναστών». Ιδού η σχετική ανακοίνωσή τους:

«Με πρόφαση την άδικη και οπισθοδρομική απόφαση της πλειοψηφίας του ΣτΕ, η κυβέρνηση αφήνει ξεκρέμαστα τουλάχιστον 200.000 παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί ή έχουν έρθει σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Είτε με τη συνέχιση του σημερινού de facto νομοθετικού κενού, όπου κανείς δεν έχει πρόσβαση στην Ιθαγένεια, είτε με το νέο σχέδιο νόμου που «διαρρέεται», όπου το δικαίωμα στην Ιθαγένεια ουσιαστικά καταργείται, τα παιδιά των μεταναστών βρίσκονται κυριολεκτικά «στον αέρα». Οι χιλιάδες αυτοί νέοι έχουν χτίσει τις ζωές τους σε αυτή τη χώρα, μην έχοντας γνωρίσει άλλη χώρα από την Ελλάδα. Αποτελεί κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας και δικαίου να στερούνται αυτοί οι άνθρωποι που ζουν δίπλα μας, τα θεμελιώδη δικαιώματα.

Μια σειρά από αντιρατσιστικές κινήσεις, κοινότητες μεταναστών και άλλες οργανώσεις παίρνουμε την πρωτοβουλία για το άνοιγμα μιας καμπάνιας που με στόχο να δοθεί επιτέλους η Ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών…»

Η απορία μας: αφού οι εγχώριοι «αντιρατσιστές» καίγονται τόσο πολύ για να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.», γιατί δεν τα… υιοθετούν, για να δείξουν τον ανθρωπισμό και τον αντιρατσισμό τους στην πράξη; Γιατί από θεωρία πήξαμε σύντροφοι!


http://www.stoxos.gr/2013/02/blog-post_3458.html


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails