Saturday, May 25, 2013

Απίστευτο αφιερωμένο σε Νεοδημοκράτες: Φυλάνε Ακόμα Και Τις Χήρες Πολιτικών την ώρα που οι αλλοδαποί σφάζουν Έλληνες!

Περισσότερους από 500 αστυνομικούς – όσους διαθέτουν περίπου… δέκα πολυδύναμα Τμήματα- μισθοδοτεί η Βουλή, αν και ο πραγματικός αριθμός αυτών που απασχολούνται στη φύλαξη του Μεγάρου του Κοινοβουλίου δεν ξεπερνά τους 250! Στον συνολικό αριθμό αυτών των πεντακοσίων δεν περιλαμβάνονται οι ένστολοι που διατίθενται από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης για την προστασία των 300 βουλευτών 





Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, οι υπόλοιποι 250 δεν έχουν καμία σχέση με τη φρούρηση της Βουλής, αφού έχουν “χρεωθεί” σε πρώην και νυν αρχηγούς κομμάτων, συνταξιούχους της πολιτικής και συζύγους… αποβιωσάντων εδώ και δεκαετίες προσώπων. Επίσης μέσω Βουλής διατίθεται μεγάλος αριθμός αστυνομικών στα κόμματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γ. Χαρραλαμπόπουλου, στον οποίο έχουν διατεθεί δύο αστυνομικοί, αν και έχει πολλά χρόνια να εκλεγεί βουλευτής. 

Ακόμα πιο απίστευτη είναι η περίπτωση της χήρας του αείμνηστου προέδρου της Βουλής, Ιωάννη Αλευρά, καθώς της έχει διατεθεί ένας ανθυπαστυνόμος, που είναι άγνωστο ποια ακριβώς υπηρεσία της προσφέρει. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ανεκδιήγητο αυτό καθεστώς που θεσμοθετήθηκε στη Βουλή επιττρέπει σε μια σειρά από πρόσωπα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ενστόλων χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Σε ένα άλλο παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος εξακολουθεί να διαθέτει 2 αστυνομικούς για τη φρούρησή του και άλλους 2 έχει η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, αν και ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες και δεν είναι βουλευτής από το 2009. 

ΈΝας αστυνομικός έχει διατεθεί στον πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Αλαβάνο. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη έχει στη διάθεσή της… 6 αστυνομικούς, ενώ από πέντε βρίσκονται στην υπηρεσία των κ.κ Δ. Σιούφα, Φ. Πετσάλνικου. Άπαντες δεν είναι μέλη της παρούσας Βουλής, όπως επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος διαθέτει δύο ένστολους από τη Βουλή και – σύμφωνα με τα Παραπολιτικά- άλλους δύο από τα “επίσημα” του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Ακόμη, ένας αστυνομικός συνεχίζει να βρίσκεται στη διάθεση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Πέτρου Μολυβιάτη. 

Οι πρωην Πρωθυπουργοί Σημαντική φρουρά διαθέτουν και οι πρώην πρωθυπουργοί, κ.κ Κ. Σημίτης και Κ. Μητσοτάκης. Ο πρώτος έχει 4 ένστολους και ο δεύτερος 6! Ο Κώστας Καραμανλής, ως πρώην πρωθυπουργός, έχει επίσης 6 άνδρες της φρουράς της Βουλής και άλλους δύο, που δικαιούται ως βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης. Ακριβώς ίδιος είναι ο αριθμός των αστυνομικών που υπηρετούν στη φρουρά του Γ. Παπανδρέου. Το ρεκόρ πάντως κατέχει ο Απόστολος Κακλαμάνης, στον οποίο έχουν διαθέσει 6 αστυνομικούς για τη προσωπική του ασφάλεια και άλλους 6 για την επιτήρηση – φύλαξη του σπιτιού του.

Πηγή:
http://www.MadatoForos.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails