Monday, February 24, 2014

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο Π. ΚΑΜΕΝΟΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!

1
Οι Παρατηρητές ΨΑΧΝΟΥΝ και όταν ψάχνουν βρίσκουν….για μας το εν λόγω σχέδιο είναι αντιευρωπαικό  και αφορά την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης.

1
Η ψυχοπαθολογία  του Μακαρίτη Καλλέργη  είναι ανιχνευόμενη και  καταφανής…πρόβλημα ταυτότητος ως επι το πλείστον…
Για να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς είναι το εν λόγω σχέδιο μπείτε κάτωθεν

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Διαβάστε
Από την «Πανευρώπη» στην Ενωμένη Ευρώπη
Του ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ*
Η 27η Ιουλίου 1972 σημαδεύτηκε από το θάνατο του γνωστού οραματιστή της Πανευρώπης Ριχάρδου Coudenhove-Kαλλέργη στην Αυστρία. Τριάντα χρόνια μετά το θάνατό του φαίνεται ότι η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να επανασυνθέτει το παζλ της οικογενειακής του καταγωγής και των δεσμών του με την Ελλάδα.
Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, αφού με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η σχέση της χώρας μας με την όλη διαδρομή της ευρωπαϊκής ενοποίησης και αναδεικνύει χωρίς περιστροφές ότι η ελληνική διανόηση και ο ελληνικός πολιτικός κόσμος διατηρούσε ακατάλυτους δεσμούς με το σκληρό πυρήνα του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.
Με ιδιαίτερη χαρά, μάλιστα, ανακάλυψα πρόσφατα στην Κρήτη συγγενείς του μεγάλου ευρωπαίου οραματιστή.
*Γεννημένος στο Τόκιο το 1894, ο Ριχάρδος Coudenhove-Kαλλέργης αφιέρωσε τη δράση του στην προώθηση της ιδέας της Ενωμένης Ευρώπης. Η καταγωγή του εκ μητρός ανιχνεύεται στην Κρήτη και, όπως αποκαλύπτει σε μια ιδιωτική έκδοση ο απόγονός του γιατρός Μανόλης Καλλέργης που ζει και εργάζεται σήμερα στο Ρέθυμνο, η μητέρα του Marie ήταν κόρη του Ιωάννη Καλλέργη, γόνου της γνωστής οικογένειας των Καλλέργηδων που προέρχεται από τη βυζαντινή οικογένεια Φωκά που εγκαταστάθηκε στην Κρήτη το 1182 μ.Χ.
* Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ είναι επίκουρος καθηγητής Θεωρίας της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

1 comment:

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails