Sunday, January 11, 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΠΑ;


Ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποπρακτορείο των ΗΠΑ είναι αρμόδιος για την εκλαΐκευση της ΝΑΤΟικής πολιτικής στο ελληνόφωνο αριστερό κοινό. Για το κεντροαριστερό κοινό αρμόδιοι είναι οι πράκτορες «συνταγματολόγος» και «Αβάπτιστος», για τους λάιτ κεντροδεξιούς το παραμάγαζο του ΕΛΚ, και για τους Κάργα αριστερούς οι πράκτορες της ΚΚΕ επε, που μετράνε ακόμα τις λίρες τις Κατοχής.
 
Ο γγ του ΝΑΤΟ ο Γιένς, με αφορμή την επίθεση των «σαλαφιστών-σουνιτών» στο Παρίσι δήλωσε ότι η καλύτερη άμυνα στην τρομοκρατία είναι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ δηλαδή το (εβραϊκό) open society της ΝΤΠ . (Φαβιανή Εταιρεία -Fabian Society ,London School of Economics, ο «μεγάλος» Εβραίος φιλόσοφος Κάρλ Πόπερ (1902 - 1994), και ο μαθητής του Σόρος).

NATO Secretary General Jens Stoltenberg said that open societies are the best defense against terrorism and said it was “an attack on the free press, free opinion, and our open societies”, and that it showed the importance of working together to fight terrorism.

Όλη αυτή η παρέα συντονίζεται πολιτικά και ιδεολογικά με τους πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και λένε όχι στην Ισλαμοφοβία, όπως ακριβώς ζητούν το ΝΑΤΟ και η CIA που αγωνίζονται να καλύψουν τους σαλαφιστές βαχαμπιστές μισθοφόρους της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ. 
Αριστεροί του Λάνγκλει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Βρωμάνε από μακριά. 
Υιοθετούν και την τελευταία λέξη της προπαγάνδας των επικοινωνιολόγων του Λάνγκλει. «Το τέρας του τζιχαντισμού το εξέθρεψαν οι δυνάμεις της Δύσης», λένε τα καθάρματα, για να μη μιλήσουν για τους σουνίτες σαλαφιστές βαχαμπιστές . 
Βέβαια όταν το Λάνγκλει εκανε επίθεση στους σουνίτες, οι ΣΥΡΙΖΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ,ήσαν οι πρώτοι που καταδίκαζαν τον σκοταδισμό των Αγιαντολάχ και δεν μίλαγαν τότε για Ισλαμοφοβία. 
Πράκτορες και Ρουφιάνοι το 1922, Πράκτορες και ρουφιάνοι το 1940, Πράκτορες ρουφιάνοι το 44-49, ρουφιάνοι στην Κυπρο, Πράκτορες και ρουφιάνοι και τώρα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails