Monday, June 8, 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!


5/6/15

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία, και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας
Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά. Είπε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να μιλάει για διαγραφή του χρέους και δεν κάνει τίποτα για να καταδείξει ότι οι μίζες, τα Olympic Games και όλες οι άλλες πρακτικές της μεταπολίτευσης έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος. 
Ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η καταγγελία του Μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εντολή, γιατί, «μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει λύση». 
Είπε ακόμα ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. 
Ο κ. Μιχαόλιάκος αφού χαρακτήρισε «φετίχ» το ευρώ τόνισε ότι η θέση της Χρυσής Αυγής είναι: «Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, στον εθνικό προστατευτισμό , και είπε ότι χρειάζεται νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας. 
Τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά διέκοψαν την μετάδοση από την Βουλή την ώρα της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής , ώστε να μην ακούσουν οι τηλεθεατές τους την φωνή της Χρυσής Αυγής. Ως συμβολή στον πλουραλισμό και την Δημοκρατία παραθέτω το βίντεο της ομιλίας Μιχαλολιάκου

9 σχόλια:

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails