Thursday, October 5, 2017

Το 59% του φορολογικού πλεονάσματος της Δανίας καταναλώνεται από μη δυτικούς μετανάστες


Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 2014 οι μετανάστες και οι απόγονοι τους κόστισαν στους Δανέζους φορολογούμενους καθαρή απώλεια 28 δισεκατομμυρίων κορωνών ετησίως.
Επιπλέον, όταν απομακρύνθηκαν οι δυτικοί μετανάστες από την εξίσωση, το καθαρό κόστος αυξήθηκε στα 33 δισεκατομμύρια.

Συγκρίνετε αυτό με τις φορολογικές εισπράξεις από τους Δανέζους, οι οποίοι συνεισέφεραν πλεόνασμα 56 δις κορώνες το 2014.
Τα παρακάτω στοιχεία προέρχονται από την ίδια τη μελέτη, αν και έχουν παρασχεθεί αγγλικές μεταφράσεις.

Εν ολίγοις, το 59% του φορολογικού πλεονάσματος που συλλέγεται από τους ντόπιους δαπανούνται σε εθνοτικές μειονότητες, οι οποίες αποτελούν τεράστια αποστράγγιση του συστήματος.
Οι εθνοτικές μειονότητες, οι οποίες είναι εξ’ ορισμού μετανάστες στη Δανία, αντιπροσωπεύουν το 84% του συνόλου των δικαιούχων κοινωνικής μέριμνας από το 2016.
Η Δανία επίσης δαπανά υπερβολικά ποσά για εγκλήματα που διαπράττουν μετανάστες – 8 από τις 9 εθνοτικές ομάδες που εκπροσωπούνται στις Δανέζικες φυλακές είναι μη δυτικές μεταναστευτικές ομάδες, συγκεκριμένα ισλαμιστές μετανάστες.
Οι μη-εθνοτικοί Δανοί έχουν 2-3 φορές περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα από τους Δανούς.
Ομοίως, τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ομάδες μεταναστών αποδεικνύονται σημαντικά. Για παράδειγμα, το 40% των ασθενών στο μεγαλύτερο νοσοκομείο ψυχικής υγείας στη Δανία έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω της επικράτησης των συγγενικών γάμων μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο προβλημάτων ψυχικής υγείας.
Στην πραγματικότητα, κατά τον υπολογισμό του πληθυσμού, οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη Δανία υπερεκπροσωπούνται στις εγκαταστάσεις ψυχικής υγείας κατά 1.300%.
Ανεξάρτητα από αυτές τις δευτερεύουσες στατιστικές, απ’ ότι φαίνεται η μη-δυτική μετανάστευση δεν έχει ωφελήσει τη Δανία οικονομικά, ούτε έχει επωφελήσει η μετανάστευση τη Γερμανία – παρά τους ισχυρισμούς των υποστηρικών των ανοικτών συνόρων.
Πηγή: 
http://www.nationaleconomicseditorial.com/2017/05/23/immigration-costs-denmark
To Off the Record στο Facebook

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails