Tuesday, January 30, 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Ισραήλ για το Μουσείο Ολοκαυτώματος μετά το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Ηταν ολοι εκεί η πολιτική ελίτ της χώρας κάθεται σούζα μπροστά στην ιουδαική βιομηχανία του ολοκαυτώματος...Τόσα θύματα θρηνεί η ανθρωπότητα από τον κομμουνισμό και ουτε ενα μουσείο δεν είδαμε εστην Ελλάδα... Αντίθετα ο κομμουνισμός ειναι κυρίαρχη ιδεολογία στην πατρίδα μας οταν παντού εχει πεθάνει, προφανώς γιατι δικαιολογεί τα ανοικτα σύνορα και την ανεξέγκτη εισροή των λαθρομεταναστών που σύναδει στην εθνολογική αλοίωση του έθνους μας!!

Μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας - Θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν προκειμένου να παραστεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα.


Στη συνέχεια ο Ισραηλινός πρόεδρος θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Την Τετάρτη ο κ. Ρίβλιν θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Ρούβεν Ρίβλιν παρακάθισε σε δείπνο προς τιμήν του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην προσφώνηση του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου συμπίπτει με την επέτειο του Ολοκαυτώματος. «Ολόκληρος ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά ότι το Ολοκαύτωμα στιγμάτισε την ιστορία της ανθρωπότητας. Όπως γνωρίζετε πρόσφατα υπέγραψα το διάταγμα για τη δημιουργία του Μουσείου του Ολοκαυτώματος. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής την οποία αποδίδουμε στους Έλληνες Εβραίους που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος και συμπλήρωσε: «Το μουσείο θα λειτουργεί για πάντα ως ένα λίκνο διδαγμάτων για την ανθρωπότητα. Και οφείλουμε να είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση για να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Θα είναι παράλληλα ένα μουσείο καταδίκης για τις γενοκτονίες. Εμείς ως Έλληνες έχουμε υποστεί δύο γενοκτονίες. Την γενοκτονία των Ποντίων και την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας».

«Θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μιαν αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως, δήθεν, ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν. Και μόνον η εμπειρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της, μέσα στο 2017, βεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Και για να γίνω σαφέστερος: Οι εκλογικές αναμετρήσεις, κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους, στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύουν ότι υπολείμματα του ναζισμού, διόλου ευκαταφρόνητα, ελλοχεύουν, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: Πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, μέσα από πολιτικές που υπερασπίζονται από την μια πλευρά τον Ανθρωπισμό, την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Και, από την άλλη πλευρά, μιαν οικονομική αντίληψη, η οποία περιθωριοποιεί την αδιέξοδη λιτότητα, που προκαλεί τις μεγάλες ανισότητες και οδηγεί, νομοτελειακώς, στην περιθωριοποίηση και την εξαθλίωση του Ανθρώπου. Άρα στον κίνδυνο ρήξης του κοινωνικού ιστού, λόγω απουσίας ενός στιβαρού Κοινωνικού Κράτους Δικαίου» είπε επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στις καταλυτικές επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή, και στα εγκλήματα του ISIS που είναι «ποιοτικώς όμοια μ’ εκείνα της ναζιστικής θηριωδίας» ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα και το Ισραήλ, έχουν ιερό χρέος ν’ αγωνισθούν για την αποκατάσταση της Ειρήνης, το συντομότερο δυνατό, στην ευρύτερη περιοχή μας. Επιπροσθέτως δε να συμπεριφερθούν στους πρόσφυγες πολέμου, και έως ότου επιστρέψουν στις πατρίδες τους, όπως ταιριάζει στον Πολιτισμό μας. Δηλαδή με όρους Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης.Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα προσέρχεται στο Προεδρικό ΜέγαροΟ Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πηγαδάκι με τον Δ. Αβραμόπουλο, Γ. Αμανατίδη, Ι. Μπουτάρη και Γ. Καμίνη


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στη φωτογραφία διακρίνεται η σύζυγός του Μαρέβα και ο Δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος

Μεγάλες αυτοκρατορίες γύρω μας εξαφανίστηκαν, ακόμα και εκείνη του Μ. Αλέξανδρου διαλύθηκε μετά τον θάνατό του, αντίθετα έμειναν τα μικρά βασίλεια, όπως η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ, οι πόλεις που δημιούργησαν τον δυτικό πολιτισμό, τόνισε στην αντιφώνησή του ο Πρόεδρος του Ισραήλ.

Κάθε 8 ώρες γεννιέται στο Ισραήλ μια start up επιχείρηση και οι ιδρυτές της θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους.

Το DNA μερικών από αυτές τις καινοτομίες σχετίζεται με το ελληνικό DNA. Οι καινοτομίες της Ελλάδας άλλαξαν τον κόσμο, όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, τόνισε ο Πρόεδρος του Ισραήλ επικαλούμενος το Τεστ Παπ και τον ιατρό Γεώργιο Παπανικολάου, και αναφέροντας ότι ισραηλινές εταιρείες προωθούν το Τεστ Παπ και μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος αναφέρθηκε στους τομείς συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ ανέφερε ότι θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λιθο του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη.

Εξέφρασε την ανησυχία του Ισραήλ για την άνοδο των ναζιστικών δυνάμεων στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος και εξήρε την σταθερή θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού απέναντι στον ναζισμό.

Ολοκλήρωσε την αντιφώνησή του με πρόποση για την ζωή και την συνεργασία των δύο λαών και των δύο κρατών.Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης συνομιλεί με τον Δημήτρη Σεβαστάκη και τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη.Ο πρόεδρος της Βουλής με την σύντροφο του Πρωθυπουργού Μπέτυ ΜπαζιάναΗ πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο. 
 πηγη
 

2 comments:

Βίντεο Ορθοδοξίας said...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
"ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"
https://www.youtube.com/watch?v=pVGdE5npNIA

Η Μακεδονία μας είναι Ελληνική και μόνον.
Παύλος Μελάς - Μακεδονικός Αγώνας 1904-1908
Άγιος Παΐσιος: "Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους."
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Anonymous said...

απαντες εβραιοι,που το παιζουν ελληνες

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails