Saturday, May 12, 2018

Αλβανός... σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα....!! Όχι στα Τίρανα κορόϊδο... Στη Λάρισα.... ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!

Νέα ήθη κι έθιμα στην Ελλάδα φέρνουν οι φιλήσυχοι γείτονές μας που κατακλύζουν τη χώρα μας καθημερινά για μια καλύτερη ζωή. Στα πλαίσια “ανταλλαγής πολιτισμικών εθίμων” που μας επιβάλλει η “πολυπολιτισμική σύγχρονη κοινωνία” θα μαθαίνουμε κάθε μέρα και κάτι νέο....




Στην Λάρισα τον Ιούλιο του 2015 χάθηκαν τα ίχνη του Ντανιέλ, 21 ετών, από την Αλβανία. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα ενημερώθηκε από τις αρχές ότι ο 21χρονος εντοπίστηκε νεκρός περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 21χρονου ήταν τραγικός. 




Αρχικά ο δράστης τον χτύπησε μάλλον με σίδερο στο κεφάλι, στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά του όργανα και έβαλε φωτιά στη σορό. Δολοφόνος ήταν ο σύζυγος της 30χρονης Μπρούνα Λούπη μίας παντρεμένης συμπατριώτισας του με τρία παιδιά, όπως αποκάλυψε η μητέρα του στην εκπομπή, μνημείο πολιτισμού, «Τατιάνα» σύναψε σχέση μαζί της. 
Το διάστημα που το θύμα είχε σχέση με την γυναίκα του κατηγορούμενου, τα τρία της παιδιά ηλικίας 11, 7 και 4 ετών τα κλείδωνε στο σπίτι και έβγαιναν σαν κανονικό ζευγάρι, όπως λέει η μητέρα θύματος. Ο σύζυγος, ο οποίος έλειπε συχνά από το σπίτι, καθώς εργαζόταν ως εργάτης σε οδικά έργα στα Ιωάννινα, επιστρέφοντας στο χωριό, άρχισε να ακούει διάφορα κουτσομπολιά για την γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του, ότι δηλαδή η σύζυγός του είχε πολλούς συντρόφους. 
Με τη βοήθεια ενός φίλου του άρχισε να επισκέπτεται τους άνδρες που του είχαν υποδείξει ως εραστές, ζητώντας τους να παραδεχτούν τη σχέση, γιατί ο ίδιος είχε σκοπό να την χωρίσει. Κάποια στιγμή βρήκε τον 21χρονο και τον σκότωσε και για παραδειγματισμό του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι καινούργιο έχουν να μας διδάξουν οι φιλήσυχοι ” κυνηγημένοι” που διαβιούν δίπλα μας . Καληνύχτα σας...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails