Thursday, June 7, 2018

Προπαγάνδα ομοφυλοφιλίας από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ


Προπαγάνδα ομοφυλοφιλίας από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ
Η ΕΡΤ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αποφάσισε να είναι χορηγός επικοινωνίας του Athens Pride, δηλαδή της ετήσιας «παρέλασης» των ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία θα… ξεχωρίζουν και πάλι τα γνωστά συνοδευτικά «αξεσουάρ».
Ναι, η ΕΡΤ που φρόντισε τον περασμένο Φεβρουάριο να αγνοήσει πλήρως την λαοθάλασσα του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία ΜΑΣ στην Θεσσαλονίκη.
Ναι, η ΕΡΤ που εξευτελίζει την πραγματικότητα και εξοργίζει τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας ασύστολη κυβερνητική προπαγάνδα (ακολουθώντας τα «επιτυχημένα» σ’ αυτόν τον τομέα χνάρια της ΝΕΡΙΤ του Σαμαρά), με κάποιους απίθανους δημοσιογράφους που δεν αισχύνονται στο ελάχιστο για τα ψέματα που με αναίδεια και θράσος λένε στον κόσμο.
Ναι η ΕΡΤ που προσβάλλει βάναυσα την Αξιοπρέπεια και την Υπόληψη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που την συντηρούν υποχρεωτικά από το υστέρημά τους, με το να μην επιτρέπει την παραμικρή προβολή πολιτικής εκδήλωσης της κομματικής τους προτίμησης (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), αν και αυτή είναι η τρίτη καταγεγραμμένη πολιτική δύναμη της Χώρας σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ναι, η ΕΡΤ που όταν αναφέρεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το κάνει εντελώς μονόπλευρα και αρνητικά και διοργανώνει «συζητήσεις» γι’ αυτήν χωρίς να έχει καλέσει κάποιον εκπρόσωπό της, ενώ την ίδια στιγμή παρελαύνουν από τους δέκτες της συκοφάντες της που έχουν επιχορηγήσεις από την Μέρκελ και τον Σόρος.
Αυτή η ΕΡΤ, λοιπόν, θα είναι χορηγός και του φετινού Athens Pride, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες. Επομένως, ετοιμαστείτε το επόμενο Σαββατοκύριακο να πάρετε μια γερή δόση τηλεοπτικής «Pride»ίλας, από την κρατική συχνότητα της ΕΡΤ, προφανώς με ζωντανές συνδέσεις από τον χώρο του «happening».
Ήδη, πάντως, τα «προεόρτια» άρχισαν την Κυριακή στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, όπου για περίπου 5(!) ολόκληρα λεπτά αποθεωνόταν μια κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή έναν νεαρό ομοφυλόφιλο, δείχνοντας έτσι ότι η ΕΡΤ κινείται «πανάξια» στους ρυθμούς της «πολιτικής ορθότητας». Προπαγάνδα ομοφυλοφιλίας, δηλαδή, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails