Monday, April 15, 2019

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ» Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ! ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Μπανανία Ελλαδιστάν  και ειδικότερα στην Δυτική Αθήνα η οποία θεωρείται «κράτος εν κράτει» για τους «ευπαθείς» που κάνουν ότι γουστάρουν!
Έτσι λοιπόν χθες βράδυ, τέσσερις από δαύτους που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν έναν διανομέα φαγητού στην Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι και του άρπαξαν τις εισπράξεις του με την απειλή μαχαιριού. 

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους το αυτοκίνητο,  το οποίο οδηγούσαν ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο.
Το θύμα της ληστείας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε ότι του επιτέθηκαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. «Μου την έπεσαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. Μου έσκισαν το μπουφάν, μου είπαν να μην μιλήσω και μου πήραν το τσαντάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν από το ΙΧ οι δύο από τους δράστες, ο ένας νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο  κατάφεραν να βγουν από  το όχημα και διέφυγαν πεζοί.
Προφανώς θα κρύβονται σε κάποιον καταυλισμό, μιας και θεωρείται… άσυλο!
Κ.Π.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails