Wednesday, February 26, 2020

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΤ-ΩΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ! ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



Το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει με κάθε κόστος τη μυστική συμφωνία που έχει υπογράψει με Σόρος και CIA, για τον εποικισμό νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!


Οι πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» που στην ουσία είναι δεξιομπολσεβίκοι, αφού εξαπάτησαν τον κόσμο να τους ψηφίσει κατηγορώντας τους Συριζαίους για την μεταναστευτική τους πολιτική αλλά κάνουν πολύ περισσότερα αίσχη, έστειλαν με ένα σχέδιο που έμοιαζε με πολεμική επιχείρηση στα  δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου – Χίο και Λέσβο τα ξημερώματα (!!!) χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζες, εσκαφείς, φορτηγά, καθώς επίσης και ένα βαρέου τύπου γερανοφόρο όχημα των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών.

Ακολούθησαν συμπλοκές, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να απωθήσουν εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, κάνοντας χρήση χημικών.
Για πάνω από 2,5 ώρες το λιμάνι Μυτιλήνης θύμιζε εμπόλεμη περιοχή.
Δακρυγόνα, κρότου λάμψης, γκλοπ, σπρέι πιπεριού ήταν τα πρώτα «δώρα» της κυβέρνησης προς τους πολίτες της Λέσβου. Στους ασυρμάτους των ΜΑΤ συνέχεια ηχούσε συνέχεια η εντολή «Βαράτε στο ψαχνό».
Τα χαράματα 10 κλούβες με ΜΑΤ, γκρέϊντερ του Στρατού, μια αύρα που ρίχνει νερό στους διαδηλωτές και μια σειρά άλλων μηχανημάτων ξεκίνησαν προς το Διαβολόρεμα και

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails