Sunday, July 25, 2021

covid19, κορωνοιός, Uncategorized UPDATE ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΓΛΙΑ / COVID-19: το 60% των νοσηλευόμενων με coronavirus ήταν πλήρως (διπλά) εμβολιασμένοι.

 

Πριν από λίγο με ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ το skynews ενημερώνει ότι το 60% των ατόμων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο με COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν κάνει και τις 2 δόσεις σύμφωνα με τον επικεφαλή επιστημονικό σύμβουλο της κυβέρνησης Sir Patrick Vallance.

Μιλώντας σε μια ενημέρωση του Downing Street, είπε: «Όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων στο νοσοκομείο που έχουν εμβολιαστεί διπλά, γνωρίζουμε ότι είναι περίπου το 60% των ανθρώπων που εισάγονται στο νοσοκομείο με COVID».news.sky 19/7/21

Που σημαίνει ότι και γίνονται φορείς και μεταδίδουν και νοσούν βαρύτερα γι αυτό και νοσηλεύονται οι πλήρως εμβολιασμένοι συγκριτικά με ανεμβολίαστους. Οπότε άνευ ερείσματος η ρατσιστική αντιμετώπιση και οι διώξεις αποκλεισμοί και κοινωνική ευθανασία ανεμβολίαστων με πειραματικά ψευδεπίγραφα εμβόλια…Είναι απλά τιμωρητικές επιχειρήσεις κοινωνικών εκκαθαρίσεων…

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Αλχημεία . Ύποπτο συμβάν πλαστογράφησης στοιχείων. Στη συνέχεια της προαναφερθείσας δήλωσής του ο Βρετανός αξιωματούχος ανασκεύασε με μια ανάρτηση ξεπέτα στο tiwtter.

”Διορθώνοντας ένα στατιστικό που έδωσα σε συνέντευξη τύπου σήμερα,19 Ιουλίου. Περί το 60% των νοσηλειών για covid δεν αφορούν πρόσωπα διπλά εμβολιασμένους αλλά το 60% νοσηλειών για covid αφορά ανεμβολίαστους”.Ωστόσο είναι αδύνατο να έκανε λάθος γιατί αυτό ήταν το πιο κρίσιμο σημείο των ημερών οπότε είναι αδιανόητο να το παραποίησε από έλλειψη προσοχής.Επίσης δεν είναι μόνο ότι ανέφερε ότι οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι αλλά επιχειρηματολόγησε επ΄αυτού. ΣΑΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails