Thursday, May 19, 2022

«Συγκλονιστικό»: Η Pfizer δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ένεση κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή και αποτελεσματική για μόνιμη έγκριση

 


Η Pfizer και η BioNTech δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η ένεση κατά του κορωνοϊού τους είναι ασφαλή και αποτελεσματική για μόνιμη έγκριση, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση. Παρόλα αυτά, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με αυτό το εμβόλιο και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται. 

Η BioNTech γράφει στην ετήσια έκθεση επενδυτών της: «Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου μας για τον Covid-19 για να κερδίσουμε συνεχή έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και άλλες χώρες όπου το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης, ή έχει λάβει έγκριση υπό όρους».

Οι άνθρωποι που έκαναν το ονομάζομενο εμβόλιο από την Pfizer και τη BioNTech μετατράπηκαν σε ινδικά χοιρίδια παρά τη θέλησή τους και χάρη στη μεγαλύτερη ίσως κλινική δοκιμή όλων των εποχών.

«Όχι μόνο πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν και δεν είναι ενημερωμένοι για αυτό, το εμβόλιο Pfizer εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα». «Ενώ δεν υπάρχει πλέον «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», πράγμα που σημαίνει ότι η ήδη νομιμότητα για τη χρήση αυτού του πειραματικού φαρμάκου δεν υφίσταται πλέον».

Οι ζωές των ανθρώπων φαίνεται να μην είναι τόσο σοβαρές τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό δεν μπορεί να μείνει χωρίς λογοδοσία και νομικές συνέπειες, ή ίσως άλλα πιο δραστικά μέτρα λόγω της οργανωμένης παραπλάνησης, εκβιασμού και βίας κατά των πολιτών.

Σύντομα θα ξυπνήσει ένα μέρος των εμβολιασμένων με το πειραματικό φαρμάκι και τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν ραγδαία. Ουτε ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα σώσει τους υπεύθυνους.

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails