Wednesday, May 27, 2009

Μια υπενθύμιση για την επίθεση Εβραίων εναντίον του Πανάγιου Τάφου, ποιά η αντίδραση των Ελλήνων και που είναι οι μηνύσεις κατά των Εβραίων;;;

Τη νύχτα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2008 μια εξτρεμιστική ομάδα ορθόδοξων Εβραίων* με την ονομασία "διαλεχτοί του Θεού" εισέβαλαν στην Εκκλησία του Πανάγιου Τάφου στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Προσπάθησαν να χτυπήσουν τους μοναχούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο Ναό, αλλά ευτυχώς οι τελευταίοι διέφυγαν έγκαιρα της επίθεσης.






Κατόπιν, οι Εβραίοι εξτρεμιστές επιτέθηκαν στα παλαιστινιακά καταστήματα πέριξ του Ναού, σπάζοντας πολλούς ξύλινους σταυρούς και άλλα χριστιανικά αντικείμενα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η ισραηλινή αστυνομία που βρίσκοταν εκείνη τη στιγμή κοντά στην Εκκλησία και είδε τις επιθέσεις σε ναό και καταστήματα, δεν έκανε απολύτως τίποτα!!!
Η μόνη της κίνηση ήταν να...προστατέψει τους εβραίους εξτρεμιστές και να διώξει τους παλαιστινίους απο τα καταστήματα τους, θεωρώντας οτι η παρουσία τους εξερέθιζε τους βάνδαλους!!! Η εβραϊκή αυτή επίθεση κατά του Πανάγιου Τάφου δεν ήταν η πρώτη, καθώς υπάρχει πλούσιο ιστορικό: Στις 23 Οκτωβρίου 2007, Ισραηλινοί έκαψαν την ορθόδοξη εκκλησία του Ιωάννη Βαπτιστή στην οδό Ναρκις, που βρίσκεται σε μια πλούσια γειτονιά των Ιεροσολύμων. Το δάπεδο καθώς και πολλές καρέκλες καταστράφηκαν, αλλά ευτυχώς κανείς δεν ήταν στο ναό εκείνη τη στιγμή.
Αρκετά χρόνια πριν, μια βόμβα μολότωφ ρίχτηκε από Εβραίους φανατικούς στο βιβλιοπωλείο της ίδιας Εκκλησίας. Το 1982, η ίδια Εκκλησία (ξανα) κάηκε από μια ομάδα Εβραιων αυτοαποκαλουμενων "Εθνικιστές Εβραίοι". Στις 5 Μαρτίου 2006, άλλοι φανατικοί Εβραίοι επιτέθηκαν με πυροτεχνήματα και αυτοσχέδιους μηχανισμούς στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ναζαρέτ.

http://palestinethinktank.com/2008/10/31/jewish-terrorist-attacks-church-of-the-holy-sepulcher

Προκαλεί μαλιστα ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως ενώ οι Ισραηλινοί παραπονούνται συνεχώς για τις "βομβιστικές επιθέσεις Παλαιστινίων" και δε διστάζουν να υψώσουν αποτρόπαια τείχη για να...προστατευτούν απ'αυτές, οι ίδιοι πρωτοστατούν μέσω διαφόρων εξτρεμιστικών ομάδων-που όμως χρηματοδοτούνται και υποθάλπτονται απ' το επίσημο εβραικό κράτος-στην τρομοκρατία των ελαχίστων Ορθόδοξων Χριστιανών που έχουν απομείνει στην Ιερουσαλήμ, έχοντας ως τελικό στόχο την εξαφάνιση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και την αρπαγή των εκτάσεων που διαθέτει. Φυσικά, το γεγονός αποκρύφτηκε από το σύνολο των παγκόσμιων ΜΜΕ-μεταξύ των οποίων και των ελληνικών-καθότι δεν πρέπει να χαλάσει η εικόνα του "καλού, φιλήσυχου ισραηλινού και μόνιμου θύματος" που έχει καλλιεργηθεί συστηματικά τόσα χρόνια στη Δύση.

* Για την αποφυγή σύγχυσης, σημειώνουμε οτι ο "Ορθόδοξος Εβραίος" δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανό Ορθόδοξο, απλά πρόκειται για φανατικότερο στη θρησκεία του,"γνήσιο" και "ορθό στην πίστη", σύμφωνα με τα λεγόμενα τους...

ΠΗΓΗ:http://greeknation.blogspot.com/2009/05/blog-post_26.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails