Monday, May 18, 2009

"ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ"



"Independence Day / I am a Zionist and I am proud"






Τα παραπάνω λόγια είναι της εκδότριας της Ισραηλινής εφημερίδος "Haaretz",Σάρα Μίλερ, σε άρθρο της με αφορμή την ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.
Στο άρθρο της η Μίλερ αποκαλύπτει οτι η λέξη "Σιωνισμός"(σ.σ. το να γίνει το Ισραήλ μεγαλύτερο με λίγα λόγια) είναι το
κίνητρο για τους νέους και γενικά όλους τους Εβραίους ώστε να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.Μπορεί να είναι δύσκολο να πείσεις ένα νεαρό Εβραίο ή Εβραία που ζεί σε μια Δυτική χώρα με υψηλό πολιτισμό,χωρίς τρομοκρατία, να αφήσει την οικογένεια και τους φίλους του και να πάει να εγκατασταθεί στο Ισραήλ.Η Μίλερ όμως χρησιμοποιεί ως κίνητρο τον Σιωνισμό.

Φαντάζεσθε να έβγαιναν οι εκδότες των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων και με άρθρα τους που θα είχαν τίτλο "ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ", να καλούσαν όλους τους Ελληνες του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να αναπτυχθεί η χώρα και να γίνει πιο δυνατή;
Θα είχε καεί το πελεκούδι απο τις "αντιρατσιστικές" κτλ συμμορίες και οι "προοδευτικοί" θα έσκουζαν νυχθημερόν στα κανάλια για τον "Ρατσισμό" και το "Φασισμό" που υπάρχει στο DNA των Ελλήνων.

Εμείς προτείνουμε στους Ελληνες εκδότες εφημερίδων και λοιπών ΜΜΕ να ακολουθήσουν την ίδια τακτική με αυτούς του Ισραήλ και να μην προβάλλουν μόνο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Πηγή: HAARETZ http://www.haaretz.com







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails