Sunday, May 10, 2009

"ΞΕΘΟΛΩΝΟΥΝ" ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ

Αυτά συμβαίνουν αμα θέλεις να έχεις "φιλοδυτικό" και μωροφιλόδοξο Πρόεδρο και συνορεύεις με τη Ρωσία.Μια μέρα ξυπνάς και τα τάνκς κάνουν βόλτες στην πρωτεύουσα.
Δεν φταίει όμως μόνο οι Γεωργιανοί που τον ψήφισαν.Φταίνε και οι "Μεσανατολίτες" που είναι ιδιοκτήτες καναλιών στην Γεωργία και κάνουν προπαγάνδα κατά της Ρωσίας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να στραφούν ενάντια στους γείτονές τους...





Ακολουθεί η είδηση:

Περίπου 20.000 Γεωργιανοί διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, ζητώντας από τον πρόεδρο Μιχαήλ Σαακασβίλι να παραιτηθεί, μετά από την αποτυχία των συνομιλιών ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.
"Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε με τον Σαακασβίλι αλλά δεν θα περιμένουμε για αυτό σα να είναι ελεημοσύνη" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίνο Μπουρζχανάντζντε.
Οι διαδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από τις 6 Απριλίου, καθώς η αντιπολίτευση καλεί τον πρόεδρο Σαακασβίλι να παραιτηθεί ώστε να δοθεί τέλος στην πολιτική κρίση.







http://www.liako.gr/news/home/7154-georgia.html








1 comment:

Anonymous said...

Όλοι αναγνωρίζουν ότι Ο Σαακασβιλι κατάφερε σε 4 χρόνια τέτοιο οικονομικό πρόοδο που δεν έχει αντίστοιχο. Τώρα δεν του εκτιμούν ότι έκανε, θα περάσουν χρόνια και γι'αυτον θα λένε πολλά και καλά πράγματα.
Η Ρωσία έχει αγριέψει και ακόμα τον βάπτισε τρελό, γιατί βλέπει ότι η Γεωργία ξεφεύγει από τον έλεγχο της και χρησιμοποιεί κάθε δυνατό τρόπο για να το αποτρέψει

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails