Sunday, November 10, 2013

Πέμπτη Φάλαγγα: Το "εθνικιστικό" κόμμα της Ουγγαρίας που είχε στην ηγεσία της έναν Εβραίο πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι η ελπίδα της ανθρωπότητας!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το εν λόγω κόμμα, που μόνο εθνικιστικό δεν μπορεί να το πει κάποιος, είχε στην ηγεσία του έναν Εβραίο που ο ίδιος λέει ότι δεν το ήξερε και στη συνέχεια έγινε Εβραίος με την βοήθεια ραββίνων στη Βουδαπέστη. Και όχι τυχαίων ραββίνων αλλά αυτών της υπερατσιστικής οργάνωσης Chabad Lubavitch! 


Ιδού το πρώην μεγαλοστέλεχος του Jobbik σήμερα...

Το Jobbik στηρίζει τους Ντονμέδες(εξισλαμισθέντες Εβραίους - κρυπτοεβραίους). Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα
 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: «Το Ισλάμ είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας», λέει ο αρχηγός του «ακροδεξιού» Jobik!


O Vona κατά την επίσκεψή του σε τουρκικό πανεπιστήμιο. Προσέξτε το κασκώλ δεξιά με το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων
Ο Gábor Vona επανέλαβε όσα έχει ήδη τονίσει επανειλημμένα :Το Ισλάμ είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης και του φιλελευθερισμού. Ο Gábor Vona  αποκάλυψε ότι η προσωπική του ζωή έχει επηρεαστεί από το Ισλάμ, ότι έχει πολλούς μουσουλμάνους φίλους και συναδέλφους και ότι ένας από τους μάρτυρες στο γάμο του ήταν ένας.. Παλαιστίνιος. (Ο 35χρονος Vona είναι ο αρχηγός του"εθνικιστικού" κόμματος Jobbik - τρίτο κόμμα στην Ουγγαρία. Το ίδιο το κόμμα αυτοχαρακτηρίζεται "πατριωτικό". Στο τύπο αναφέρεται "ακροδεξιό". Το ΚΙΣ το χαρακτηρίζει "νεοναζιστικό"). 

Ο Vona κάνει το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων!
Ο Gábor Vona έκανε τέσσερις διαλέξεις και συμμετείχε σε συζητήσεις σε φόρουμ σε γνωστά τουρκικά πανεπιστήμια : πρώτα στο Πανεπιστήμιο Sakarya (Σαγγαρίου), μετά στο Πανεπιστήμιο Marmara (Μαρμαρά) της Κωνσταντινούπολης, στη συνέχεια στο Bilecik κοντά στην Προύσα, και τέλος στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Στο Sakarya, 200 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη, περίπου τριακόσια άτομα παρακολούθησαν την διάλεξη του για το κοινό Τουρκο-ουγγρικό μέλλον. Το  Πανεπιστήμιο Sakarya έχει διεξάγει σημαντικές ερευνητικές δραστηριότητες στις Τουρανικές μελέτες. Στη διάλεξή του, ο Gábor Vona επεσήμανε ότι έχει έρθει στην Τουρκία, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον της Τουρκο-ουγγρικής φιλίας και τις ευκαιρίες που βρίσκονται σ’ αυτήν.

Ο Vona ανέφερε επίσης ότι «ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα τα κράτη της Ασίας, διατηρούν ακόμη πολλές από τις οικουμενικές ανθρώπινες παραδόσεις. Αυτή η καθολική βάση αξιών πρέπει να προσαρμοστεί και εναρμονιστεί με τις προκλήσεις της εποχής μας, έτσι ώστε η δύναμη του παρελθόντος και οι προκλήσεις του μέλλοντος να δημιουργήσουν συνεργίες, αντί για εντάσεις.

Προκειμένου να δημιουργηθεί ένα τέτοιο σύστημα αξιών και μια στρατηγική πρέπει να είμαστε σε θέση να ενσωματώσουμε την ουσία της ευρωπαϊκής καθώς και της ασιατικής νοοτροπία. Η πρακτική ευρωπαϊκή και η βαθιά Ανατολική προσέγγιση πρέπει να μας διαμορφώσουμε μαζί. Βλέπω τρία έθνη, χώρες που ίσως είναι σε θέση να το πράξουν αυτό. Οι δύο μεγάλες δυνάμεις τηςΕυρασίας, η Ρωσία και η Τουρκία, και η δική μου πατρίδα, η Ουγγαρία. Αυτές οι τρεις χώρες είναι ευρωπαϊκές και ασιατικές την ίδια στιγμή, λόγω της ιστορίας τους, της μοίρας και της διάθεσης. Αυτά τα έθνη προορίζονται να παρουσιάσουν την εναλλακτική πρόταση της Ευρασίας".

Όσον αφορά τις τουρκο-ουγγρικές σχέσεις, ο πρόεδρος του Jobbik επεσήμανε ότι είμαστε αδελφικά έθνη και ούτε οι θρησκευτικές, ούτε οι προηγούμενες ιστορικές αντιθέσεις μπορούν να αποτρέψουν οποιονδήποτε από εμάς από αυτή την ιδέα. Στο μέλλον, η Τουρκία πρέπει να είναι η χώρα με την οποία πρέπει να έχουμε κάτι περισσότερο από πιο στενές διπλωματικές ή επιχειρηματικές σχέσεις :

«Δεν ήρθα εδώ για να βελτιώσω κάποιες προσωρινές διπλωματικές και επιχειρηματικές σχέσεις, όπως κάνουν άλλοι άνθρωποι. Ήρθα εδώ για να συναντήσω τους αδελφούς μου και τις αδελφές μου, να προσφέρω μια αδελφική συμμαχία και να σας φέρω το μήνυμα : Οι Ούγγροι ξυπνάνε ! Αυτή είναι η κοινή αποστολή μας και το οικουμενικό έργο του Τουρανισμού : να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών και για να αγωνίζονται μαζί για έναν καλύτερο κόσμο. Πρέπει να δείξουμε ότι οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι δεν είναι εχθροί, αλλά αδελφοί. Ίσως κανένας άλλος από εμάς τους Ούγγρους και τους Τούρκους δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό. Αλλά εμείς είμαστε, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι με το κοινό αίμα μας».

Το πανώ στο ουγγρικό γήπεδο λέει: "Είμαστε απόγονοι του "Ατίλλα!"
ΚΟ: Στις 12 Μαΐου 2011, το Jobbik κατέθεσε στο κοινοβούλιο της Ουγγαρίας πρόταση λύσης της οικονομικής και πολιτικής "απομόνωσης" του τουρκικού ψευδοκράτους στη βόρεια Κύπρο. Το Jobbik αναγνώρισε έτσι, επίσημα "Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου" και καλούσε την Ελλάδα και την Ε.Ε. να άρουν την απομόνωσή της!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails