Sunday, November 10, 2013

Νέα δολοφονική επίθεση εναντίον Χρυσαυγιτών!

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ... ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΚΥΚΛΟ...!!!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ:

Μετά την διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, παρ’ ολίγον νέα τραγωδία με πρωταγωνιστές δυο χρυσαυγίτες στην Ηγουμενίτσα, το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου. Σοκ προκαλεί η καταγγελία του 26χρονου Σταύρου, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, όταν αυτοκίνητο του έκλεισε τον δρόμο, ενώ εκείνος είχε ξεκινήσει ήδη προσπέραση με την μηχανή του, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

«Δεν ξέρω αν είχαν πρόθεση να μας σκοτώσουν, όμως σίγουρα θα είχε συμβεί, αν ο συνοδηγός κι εγώ δεν είχαμε αντιδράσει σωστά», λέει ο 26χρονος.

«Οδηγούσα στην παραλιακή και μπροστά μου ήταν ένα κόκκινο Audi. Ξεκίνησα να τον προσπεράσω επιταχύνοντας, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Την στιγμή που ο μπροστινός τροχός της μοτοσυκλέτας ήταν ήδη στο ύψος του πίσω μέρους του αυτοκινήτου, ο οδηγός χωρίς λόγο άρχισε να στρίβει αριστερά και να μου κλείνει τον δρόμο. Είδαμε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας. Έπρεπε ν’ αποφασίσω: ή κράσπεδο ή αυτοκίνητο. Αντανακλαστικά ο συνοδηγός μ’ έπιασε σφιχτά αγκαλιά, γίναμε μια μάζα, ενώ εγώ φρέναρα απότομα κι έστριψα το τιμόνι αριστερά. Η μπροστινή μου ρόδα βρήκε στο κράσπεδο, όπου και πέσαμε κάτω. Ήταν θαύμα το ότι δεν πάθαμε τίποτα σοβαρό. Σηκώσαμε την μηχανή και κατευθυνθήκαμε προς το κόκκινο αυτοκίνητο, που είχε σταματήσει λίγο παρακάτω. Εξεπλάγην, όταν διαπίστωσα, πως ο συνοδηγός ήταν ο γιος υποψήφιας βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α… Οδηγός και συνοδηγός φαίνονταν να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.»

Ο 26χρονος στην συνέχεια ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό του αυτοκινήτου κι ακολούθησε μικροσυμπλοκή, την οποία σταμάτησαν περαστικοί. Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου όχι μόνο δεν έκαναν καμία προσπάθεια να απολογηθούν, αλλά άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές. Χαρακτηριστικά φέρονται να είπαν: «Έπρεπε να σας είχαμε βάλει από κάτω κάτι φασισταριά σαν κι εσάς!» thecuriosityofcat.blogspot.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails