Friday, February 7, 2014

2 Βούλγαροι και ένας Αλβανός σκότωσαν και έκαψαν Έλληνα!

Φρίκη από τις αποκαλύψεις - Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά με τη νεαρή αλλοδαπή αλλά όταν επέστρεψε ο άντρας της τον χτύπησε αλύπητα προκαλώντας το θάνατό του



Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση ενός 82χρονου από το Άργος, αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει θύμα στυγερής δολοφονίας από ένα ζευγάρι Βουλγάρων και τον Αλβανό συνεργό τους οι οποίοι έκαψαν τη σορό του σε μια οικοδομή, πέταξαν το αυτοκίνητό του σε ένα γκρεμό και πούλησαν το κινητό του τηλέφωνο!

Ο άτυχος άνδρας είχε μπει μόνος του στο «στόμα του λύκου», όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια 25χρονη Βουλγάρα και πήγε να τη συναντήσει στο σπίτι όπου διέμενε με τον 27χρονο ομοεθνή φίλο της, ενώ αυτός έλειπε. Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Όμως, ο Βούλγαρος επέστρεψε και βλέποντάς τον άρχισε να τον χτυπά αλύπητα προκαλώντας το θάνατό του.

Το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι παίρνοντας όσα χρήματα είχε στην τσέπη του ο 82χρονος μαζί με το κινητό του, το οποίο πούλησαν. Στη συνέχεια, επέστρεψαν στο σπίτι όπου είχαν αφήσει το πτώμα, το πήραν με τη βοήθεια ενός 35χρονου Αλβανού και το μετέφεραν σε μια οικοδομή στη θέση Νταμάρι στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου το έκαψαν για να μην αναγνωρίζεται! Μετά, έριξαν και το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου σε γκρεμό στο Ρητό Κορινθίας, αφού πρώτα έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου από κάτοικο της περιοχής και διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 82χρονο, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 11 Ιουνίου. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο 27χρονος Βούλγαρος και ο 35χρονος Αλβανός προσήχθησαν την Τετάρτη στην Ασφάλεια 'Αργους, όπου ομολόγησαν το έγκλημα και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η 25χρονη είχε ήδη φύγει για τη Βουλγαρία πριν από δυο μήνες και ήδη ενημερώθηκε η βουλγαρική Αστυνομία για να την εντοπίσει. Τα υπολείμματα των οστών του θύματος που περισυνελέγησαν από την οικοδομή, μεταφέρθηκαν για εξέταση στην Ιατροδικαστική υπηρεσία. 


http://www.protothema.gr/greece/article/350998/exihniastike-i-dolofonia-tou-82hronou-sto-argos-to-radevou-me-25hroni-voulgara-apodeihthike-moiraio-/

2 comments:

Anonymous said...


Διατί αποκρύπτετε ότι οι Γύφτοι δεν γίνονται άνθρωποι όση Ελληνική Παιδεία και αν πάρουν;

http://www.protothema.gr/greece/article/351331/thiva-den-vazei-mualo-o-anilikos-arhilistis/

Anonymous said...


Γιατί δεν μάς λένε την εθνικότητα του 40χρονου κακοποιού που χτύπησε ηλικιωμένο ανάπηρο για να του πάρει 170 ευρώ; Για να μήν ανέβη κι άλλο η Χρυσή Αυγή;

http://www.protothema.gr/greece/article/351332/ileia-sunelavan-to-listi-pou-htupise-anapiro/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails