Sunday, February 9, 2014

Με στημένα ψέματα προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και στη Γερμανία

Και λέμε και στη Γερμανία γιατί στην Ελλάδα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι καλή για τους Έλληνες με σκηνοθετημένα βίντεο τύπου ΤΖΑΦΑΡ .. Εμείς βέβαια απαντήσαμε στο σκηνοθετημένο αυτό βίντεο με βίντεο που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και όχι φανταστικά..

Ένα από τα μοντέλα της καμπάνιας “Make Berlin Your Job”

Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία υπέρ της μετανάστευσης με φωτογραφίες και ιστορίες «επιτυχημένων μεταναστών». Όπως αποδεικνύεται, δεν μπορούσε να βρει κανέναν να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μοντέλα επί πληρωμή.

Από την Local:

Μοντέλα χρησιμοποιήθηκαν για να πουν τις ιστορίες των πραγματικών μεταναστών μέσω φωτογραφιών και συνεντεύξεων, αφού η Επιτροπή του Βερολίνου για την Ένταξη και τους Μετανάστες, η οποία έκανε την καμπάνια, δεν μπόρεσε να βρει πρόθυμους μετανάστες να ονομαστούν και να φωτογραφηθούν μαζί με τις ιστορίες τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel.

Ένας εργαζόμενος στο υποκατάστημα του Συλλόγου για τη Διαπολιτισμική Εργασία του Βερολίνου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στην The Local ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μετανάστες δεν θέλουν να εντοπιστούν.

«Δεν είναι μόνο δύσκολο για τους μετανάστες να έχουν τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους να διαφημίζονται, είναι και θέμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη», είπε.

Αφού έψαχναν για μετανάστες για την καμπάνια “Make Berlin Your Job” («Κάντε το Βερολίνο την Εργασία σας») μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από στόμα σε στόμα, η υπουργός ολοκλήρωσης του Βερολίνου Monika Lüke είπε ότι ήταν σε θέση να βρουν μόνο τέσσερις εθελοντές - αλλά μόνο δύο ήταν πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τα πραγματικά τους ονόματα και τις φωτογραφίες τους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4204.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails