Monday, February 3, 2014

Ματιάμπα: Ο κορυφαίος Έλληνοαφρικανός τραγουδιστής και χορευτής που έχει ξετρελάνει τις Ελληνίδες

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 18 Δεκεμβρίου 1983 από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από το Ζαΐρ. Από τα τρία του χρόνια ζει στην Αθήνα και από τα έξι του ήταν μέλος της χορωδίας του σχολείου του. Ουσιαστικά, ξεκίνησε σπουδές κλασικού πιάνου από τα δεκατρία του χρόνια στο Ωδείο Γκύζη καθώς και κάποια μαθήματα κλασικού τραγουδιού. Από την Πέμπτη δημοτικού είχε όνειρο να γίνει μουσικός ή ιερέας αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική. Σε ηλικία μόλις 18 ετών συμμετείχε στην εκπομπή του MEGA "Να η Ευκαιρία", ερμηνεύοντας το "Δεν Έχω Xρόνο" του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μαριανίνας Κριεζή, και αφήνοντας πραγματικά άφωνους τους κριτές. Στον τελικό πλέον, ερμηνεύοντας το "Δεν Μπορώ" του Νίκου Ζούδιαρη, πήρε από όλους τους κριτές το πολυπόθητο 10άρι και ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music. Μετά το πρώτο βραβείο στο "Να η Ευκαιρία", ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με την Αρετή Τοπουζίδη.

6 comments:

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΔΛΔ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ "LIGHT" (ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ)ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

...και τι μας νοιάζει εμάς εάν οι αρχιπουτάνες -πλέον- Ελληνίδες (από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη) το "γύρισαν" και θέλουν να γαμηθούν με μιγάδες, Αλβανούς, Πακιστανούς κλπ κλπ. Αυτό τώρα αποτελεί είδηση;;;

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
διατί αποκρύπτετε ότι η Βρετανίς ηθοποιός Κέλλυ Μπρούκ έπιασε νέγρον γκόμενον;
http://www.protothema.gr/life-style/fashion/article/350089/kelly-brook-me-neo-erota/
Η βρωμερά θρησκεία του Ναζωραίου έχει πείσει τας λευκάς γυναίκας ότι οι νέγροι έχουν μεγαλύτερον μαραφέτι. Δι' αυτό και αι Ελληνίδες ανέδειξαν τον Ζαϊρινόν Ησαΐαν Ματιάμπαν νικητήν του «Dancing with the Stars»

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε 6:36 καταλαβαίνουμε την απέχθειά σου για την showbiz Και την συμμεριζόμαστε. Μερικές φορές τσαντιζόμαστε τόσο πολύ με τα καμώματα των νεο Ελλήνων που ειρωνευόμαστε τις επιλογές τους.. Δεν το κάνουμε για άλλο λόγο..

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
Η ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΑΡΑΪΚΑ ΜΜΕ

ΗΛΙΑΚΟΣ said...

Δεν νομίζω ότι ο κάφρος Ματιάμπα έχει ξετρελάνει καμμία.
Απλά το κοινό αυτών των ηλίθιων εκπομπών είναι ως επί το πλείστον γυναίκες. Και οι γυναίκες από ζήλια και μόνον δεν θα ήθελαν να κερδίσει η Στικούδη.

Στην περίπτωσή μας, κατάπτυστη είναι η μάνα του Ματιάμπα που παντρεύτηκε και τεκνοποίησε με αφρικανό. Σε ένα σωστό κράτος θα της είχε αφαιρεθεί η υπηκοότητα και θα απελαυνόταν μαζί με τον άντρα της και τον μιγά γιο της στο Ζαϊρ.

Η φυλετική επιμειξία προωθείται απ΄τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ για να επιτύχουν την αναίμακτη γενοκτονία της λευκής φυλής.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails