Monday, February 3, 2014

Αλβανική συμμορία είχε ρημάξει την Αμφιλοχία!

Απορροφημένος από το... tablet που κρατούσε ήταν ένας νεαρός που περπατούσε στο δρόμο στην κοινότητα Σαρδίνινα της Αμφιλοχίας και δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον πλησίασαν! Αυτό ήταν αρκετό για να εξιχνιαστεί μια σειρά διαρρήξεων στα χωριά της περιοχής!



Ο 22χρονος Αλβανός αρχικά κράτησε κλειστό το στόμα του, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε ότι η ηλεκτρονική συσκευή ήταν κλεμμένη και προερχόταν από ένα από τα συνολικά έξι απομονωμένα σπίτια που είχε διαρρήξει τον τελευταίο μήνα μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, στις κοινότητες Σπάρτο, Παραζαριά και Σαρδίνινα!

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δράστες είχαν κλέψει κυρίως χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές που τώρα αναζητούνται στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των άλλων δυο Αλβανών. Το κλεμμένο tablet αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που του άσκησε δίωξη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

http://www.protothema.gr/greece/article/349527/summoria-eihe-rimaxei-ta-horia-tis-amfilohias/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails