Wednesday, February 5, 2014

Αφρικανός μετανάστης έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε δεκάδες παιδιά στη Σουηδία , και ισχυρίζεται ότι είναι φυσιολογικό στον πολιτισμό του

afrikanos kai sexoualikh kakopoihshΈνας 29χρονος μετανάστης από την Ερυθραία έχει καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε πάνω από δώδεκα παιδιά στο Bromley και το Kristianstad . Και κατηγορείται ότι έχει επιτεθεί και ασελγήσει σε ακόμα περισσότερα. Ισχυρίζεται ότι οι επιθέσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές για τη κουλτούρα του και τον τρόπο ζωής του λαού του και ότι είναι ρατσιστικό να τον διώκουν .

Οι μετανάστες επιτρέπεται να εισέρχονται στη Σουηδία (ειδικά εάν είναι από περιοχή όπου μαίνονται πολεμικές συγκρούσεις ), στο πλαίσιο της ποσόστωσης των προσφύγων που έχουν θεσπίσει τα Ηνωμένα Έθνη . Ο συγκεκριμένος αφρικανός μετανάστης έχει τρομοκρατήσει σεξουαλικά μια ολόκληρη περιοχή , αρπάζοντας αρκετά παιδιά είτε αγόρια είτε κορίτσια . Μερικά από τα θύματα ήταν ακόμη και έξι ετών . Πολλές από τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολυσύχναστους δημόσιους αλλά και κοινόχρηστους χώρους . Αυτή την στιγμή κατηγορείται από το δικαστήριο για τρίτη φορά σε λιγότερο από έξι μήνες και έχει να αντιμετωπίσει τρίτη φόρα τις ίδιες κατηγορίες .
Κατά τη διάρκεια μιας συλληψής του , κατέβασε το παντελόνι του και ζήτησε από μια γυναίκα αστυνομικό να συνευρεθεί μαζί του . Αρχικά κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δέκα παιδιά και καταδικάστηκε μόνο με μια επίπληξη . Όταν ξανάσυνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο για ακόμα μια φορά ,για μια δεύτερη παρόμοια υπόθεση , καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση και αυτό πριν περίπου από έναν χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει φυλακιστεί ακόμα.
Οι κάτοικοι των περιοχών όπου ο Αφρικανός μετανάστης παιδεραστής τρομοκρατεί είναι εξοργισμένοι . Και ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα , 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση για να απαιτήσουν να γίνει κάτι με τον δράστη που συνεχίζει την δράση του.
Εάν αυτά φαντάζουν σενάρια για την Ελλάδα τότε καλό θα ήταν να ξανά κοιτάξουμε το τι ειπώθηκε από την δικηγόρο Αλεξάνδρα Δήμου που υπερασπίστηκε τον Πακιστανό δολοφόνο Αχμέτ Βακάς που βίασε και πολτοποίησε το κεφάλι της Μυρτώς.Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Γι' αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε,Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες.

1 comment:

Anonymous said...

Διατί καλύπτετε τον πρεζάκιαν αστέρα του Χόλλυγουδ Φίλιππον Χόφμαν που αποκαλύπτεται τώρα πως ήτο παθητικός ομοφυλόφιλος;



http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/350827/apokalupsi-sok-gia-ton-hoffman-imoun-o-gei-erastis-tou/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails