Monday, February 3, 2014

Σκάνδαλο ΤΤ: Ελεύθερος και ο Φιλιππίδης - Οι τούρκοι έκριναν παράνομη την έκδοσή του στην Ελλάδα!

Σκάνδαλο ΤΤ: Ελεύθερος και ο Φιλιππίδης - Οι τούρκοι έκριναν παράνομη την έκδοσή του στην Ελλάδα!
Ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους άφησαν οι Τούρκοι τον Άγγελο Φιλιππίδη
Ελεύθερος αφέθηκε από τουρκικό δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τουρκικό δικαστήριο που εξέταζε την έκδοσή του, την έκρινε παράνομη.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου. Το τουρκικό δικαστήριο που εξέταζε την έκδοσή του, την έκρινε παράνομη. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η απόφαση αυτή μπλοκάρει όλες τις διαδικασίες έκδοσής του στην  Ελλάδα και το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι θα γίνει με το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί.
Στον Φιλιππίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τους οικονομικούς εισαγγελείς για τα αδικήματα της απιστίας, της ηθικής αυτουργίας σ' αυτή και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος και στηρίζεται σε πορίσματα της Αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και των Ελεγκτών της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μόνο μέσα σε ένα χρόνο τον καιρό της διοίκησης του νεοδημοκρατικού golden boy Άγγελου Φιλιππίδη δόθηκαν θαλασσοδάνεια 300.000.000 ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά δεν ήταν Χρυσαυγίτης και αφέθηκε ελεύθερος!
Σημειώνουμε ότι ο Φιλιππίδης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην τουρκία σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μέσω του κινητού του τηλεφώνου (το οποίο χρησιμοποιούσε διαρκώς) και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν στην Αμερική όπως είπε!
Ο διορισμένος νεοδημοκράτης έλεγε ψέματα στις ελληνικές αρχές, έδινε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για «δουλειές» και συνελήφθη στην τουρκία(!) παρόλα αυτά δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής και αφέθηκε ελεύθερος! 

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails