Monday, February 10, 2014

Μοναχός Αρσένιος: Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στα χρόνια των Αγίων Αποστόλων, μοιράζανε τρόφιμα οι Απόστολοί μας μόνον στους βαπτισμένους τότε Χριστιανούς! Και όχι στους ειδωλολάτρες εκείνης της εποχής.

Ο μοναχός Αρσένιος, από τους πλέον σεβάσμιους φρουρούς της Ορθοδοξίας, ένας Αγιορείτης με μεγάλο πνευματικό έργο, σε επιστολή που έστειλε προς τον ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο και τους φυλακισμένους βουλευτές του κόμματος και την οποία δημοσιοποίησε η εφημερίδα "Εμπρός" προβαίνει και σε μία συνολική αποτίμηση της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς προέρχεται από ένα άτομο με σημαντική επιρροή στους κύκλους της Ορθοδοξίας που κινούνται ανεξάρτητα και πέρα από την οικονομικη επιρροή της Αρχιεπισκοπής...
Mια επιστολή που διακρίνεται για το μαχητικό της ύφος και η οποία σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, είτε συμφωνεί κάποιος με το αιχμηρό περιεχόμενό της, είτε διαφωνεί.
Ας δούμε όλη την επιστολή που σίγουδα δεν φείδεται επiκριτικών σχολίων για την Αριστερά. Μάλιστα παραφράzει τα ονόματα των Τσίπρα, Κουβέλη και Βενιζέλου σε"Τσούπρα, Κουρέλη, Βενιτρέλο"!
"Άγιον Όρος 20-1-2014
Αγαπητέ Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής, χαίρε εν Κυρίω πάντοτε, μαζί με τους αξίους σας βουλευτάς σας και συγκρατούμενους σας!
Μεγάλη είναι η οδύνη μου για τα δεινά που υφίσταται η Ελλάδα μας, κυρίως από τους προδότες «αδελφούς μας» που ονομάζονται Έλληνες, αναξίως βέβαια. Και δυστυχώς μπήκε πολύ δυναμικά και το ράσο της Εκκλησίας μας, δυστυχώς και πάλι.
Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στα χρόνια των Αγίων Αποστόλων, μοιράζανε τρόφιμα οι Απόστολοί μας μόνον στους βαπτισμένους τότε Χριστιανούς! Και όχι στους ειδωλολάτρες εκείνης της εποχής.
Τώρα οι σημερινοί συνεχιστές των Αποστόλων Ιεράρχες μας μαίνονται και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή που μοιράζει τρόφιμα, αίμα κ.λπ. μόνο σε Έλληνες. Άραγε να είναι αγιότεροι από τους Αγίους Αποστόλους μας; Δεν νομίζω.
Απλά δεν θέλουν να πέσουν στην δυσμένεια της καταραμένης αριστεράς και των σιωνιστών, που τους λαθρομετανάστες θέλουν να τους έχουν ως ένα πολύτιμο εργαλείο ή όπλο, θα έλεγα, κατά της Ελλάδος μας.
Επομένως, τρία είναι τα ορατά εργαλεία - όπλα που χειρίζονται οι σιωνιστές κατά της Πατρίδος μας σήμερα. Πρώτον είναι η αριστερά, δεύτερον οι λαθρομετανάστες και τρίτον οι ομοφυλόφιλοι!
Και φυσικά για την ανωμαλία που πρότεινε ο Σύριζα, το ΠΑΣOΚ και η Δημάρ, η αντίδραση από τους Ιεράρχες μας και τον Αρχιεπίσκοπό μας ήτανε σαν ένα χάδι θα έλεγα! Για να μην στενοχωρήσουν τους «προοδευτικούς» αντιρατσιστές Τσούπρα, Κουρέλη, Βενιτρέλο!
Σήμερα διάβασα κάτι πολύ σημαντικό από έναν που απηύθυνε ένα βαρύ ερώτημα στους κυβερνώντες μας και στους αριστερούληδες Ιεράρχες μας, που είναι το εξής: Λέει, λοιπόν, ο Πατριώτης: Κύριοι από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες δείξτε μου έναν να έχει αυτοκτονήσει, όπως έχουν αυτοκτονήσει Έλληνες απελπισμένοι από τα βαρύτατα φορτία που τους έχετε βάλει! 
Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει αυτοκτονήσει!
Και γιατί άραγε να αυτοκτονήσει; Μήπως πληρώνει χαράτσια; Φόρους; Μήπως δεν περνάει καλά εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Φυσικά το βαρύ ερώτημα θα μείνει για πάντα αναπάντητο από τους υποκριτές.
Αλλά τι λέω εγώ ο φτωχός; 
Εδώ μερικοί «Ιεράρχες μας» συναγωνίζονται ποιος θα ταΐσει περισσότερους λαθρομετανάστες! Για να δώσει καλή και άριστη εντύπωση στην γάγγραινα του τόπου μας που λέγεται αριστερά. Μάλιστα, εκεί φτάσαμε πλέον, ώστε να εκπληρωθεί η προφητεία του Μεγάλου Αγίου μας Κοσμά του Αιτωλού, που είπε: «στους έσχατους καιρούς μας οι Ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι πάντων!!!».

Τέλος, με πολύ πόνο ψυχής παρακολουθώ τον
άγριο και άδικο διωγμό εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τελειώνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Αρχιεπίσκοπό μας μία εντολή του Κυρίου μας που λέει πως πρέπει να επισκεπτόμαστε τους φυλακισμένους μας αδελφούς. Και ως Αρχιεπίσκοπος που είναι, πρέπει να έρθει να σας επισκεφτεί, αν είναι πράγματι αληθινός Ποιμένας όπως θέλει ο Χριστός μας. Αλλά τι λέω; Ο Αρχιεπίσκοπος αλλού έχει τον νταλκά του...
Με αυτά τα λίγα αγωνιώδη λόγια μου κλείνω το γράμμα μου με την ελπίδα πως η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας θα έρθει πολύ σύντομα. Σας χαιρετώ όλους σας. Με σεβασμό και τιμή,
Αρσένιος Μοναχός
Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να παραλείψω και να μην αναφερθώ... στο μεγαλείο των Χρυσαυγιτών, που παρ’ όλα τα φρικτά δεινά που υφίσταται η Ηγεσία τους, παραμένουν πάντα ψύχραιμοι, με άψογη και λεβέντικη στάση! Ενώ αντιθέτως, εάν ήτανε στην φυλακή η ηγεσία της ψοφοαριστεράς, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα είχε γίνει στην Ελλάδα μας από τους αναρχοαριστερούς διαβόλους!Δηλαδή κάψιμο δασών, καταστροφές καταστημάτων, δολοφονίες αστυνομικών κ.λπ. ων ουκ εστίν αριθμός. Αλλά γεννάται το ερώτημα, έως πότε θα κάνουν υπομονή οι Λεβέντες Έλληνες; 
Η Παναγία μας να τα φέρει όλα καλάΑμήν."
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

8 comments:

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΣΕΒΟΜΕ ΟΜΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΗΤΙΘΟΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗ ΠΡΟΤΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΑ ΘΡΕΙΣΚΙΑ ΚΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΔΟΔΕΚΑΘΕΙΣΤΟΝ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕ ΜΑΘΕΝΟΝΤΑΣ ΕΧΟ ΚΑΤΑΛΙΞΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΗΣΤΕΒΟ ΠΩΣ Η ΠΛΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΝ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, (ΔΕΝ ΜΙΛΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 387 Μ.Χ. ΚΕ ΜΕΧΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΒΛΙΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΑΙ ΑΛΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΔΗΡΟΥ. (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΣ ΘΡΙΣΚΕΙΑΣ. ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΞΑΠΛΟΣΗΤΙΣ ΠΑΓΓΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ?? ΠΕΜΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Anonymous said...

Διατί δεν αναδεικνύετε το θαυμάσιον άρθρον του Ελληνόψυχου Εβραίου Σάμπυ Μιωνή που εξευτελίζει τον Βορίδη και τον Φιλιππάκη της "Δημοκρατίας";




http://kourdistoportocali.com/post/33114/mionis#.UviRERYwbpo.twitter

Anonymous said...

Αγαπητέ Αντρέα , δεν είσαι Χριστιανός, όπως προανέφερες ,μάλλον δεν είσαι και Έλληνας , απλά είπες να γράψεις την ανιστόρητη γνώμη σου , δε γνωρίζω κι εγώ με τι σκοπό.
δε θα πω τίποτε για την ορθογραφία σου, διοτί ζεις - ίσως γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Αυστραλία ( αν και προσωπικά για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία, μια κι εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, ). Αν όντως διάβαζες, μάθαινες και ΕΡΕΥΝΟΥΣΕΣ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, θα διαπίστωνες ότι όλα τα ρήματα στην κατάληξή τους γράφονται με ωμέγα .
Επίσης θα διάβαζες ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Ελλάδος τα κάναν η καθολική (αιρετική) εκκησία λεηλατώντας την Πόλη βοηθώντας τους Οθωμανούς Τούρκους να την καταλάβουν. τα έκανε η οθωμανική αυτοκρατορία επίσης ,μαζεύοντας τα παιδιά των Ελλήνων , κάνοντας τους γεννητσαρους,βιάζοντας τις γυναίκες προγόνους μας, σουβλίζοντας τον Αθανάσιο Διάκο.
Ακόμη υπήρξαν και μουσουλμάνοι και καλά, μια και όπως αποδείχτηκε ο κεμάλ ατατατουρκ αοίκε στους ντομέδες (κρυφοεβραίοι) ,ο οποίος κατέσφαξε το μισό πόντο και τον υπόλοιπο τον ξερίζωσε. οι Γερμανοί, τι κάναν? μόνιο στο χωριό μου κάψαν 50 άντρες.οι φράγκοι ,οι άγγλοι,οι βενετοί,όλοι αυτοίο που έχουν γεμίσει τα μουσεία τους με ελλήνικα εκθέματα? (μόνο η Αφροδίτη της Μύλου και τα μάρμαρα του παρθενώνα έχουν ετήσιο τζίρο 3 τρις ). για να μη πω και τους εβραίους μεγαλοτραπεζίτες που κατέχουν μεγάλο αριθμό μετοχών σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, που έχουν καταβάλει τόσες θέσεις στην ελληνική βουλή, που μας αναφέρουν ως εχθρούς στο ταλμουδ τους, που αλλάξαν τα βιβλία της παιδείας μας και διδάσκονται τα παιδιά την παιδαιραστια ως φυσιολογική (νεοελληνική γλώσσα Ά Γυμνασίου τετράδιο εργασιών σελ.16 ).
Ειλικρινά δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω, αλλά θα ήθελα να σου υπενθυμίσω κάτι: η Αγάπη δεν επιβάλεται, απλώνεται απλόχερα, όπως από έναν γονι΄'ο στο παιδί του, όπως απλώθηκε από τους 100άδες χιλιάδες αγίους μας που μαρτύρησαν για την πίστη του Ιησού Χριστού.Λοιπάμε αδερφέ διότι πλανάσαι. Πίστευε και μη, ερεύνα(ίσως χρειάζεσαι και μια μετάφραση: θες να πιστεύεις, πίστευε, δε θες μη το κάνεις,έχεις καθήκον όμως να το ερευνήσεις.

Με πόνο και αγάπη Αχιλλεύς εκ Κεφαλοβρύσου.

Υ.Γ.: δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι αριστερός, δεν είμαι κεντρώος, Είμαι Έλληνας μωρέ.Και ο καπιταλισμός και ο κουμουνισμός, και ο σοσιαλίσμός είναι δημιουργήματα ΕΒΡΑΙΩΝ. τι σχέση έχουν οι Έλληνες με αυτά μωρε/

Anonymous said...

Με πόνο και αγάπη Αχιλλεύς εκ Κεφαλοβρύσου. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΙΣΚΕΙΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΛΥΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΙΟΣ== ΡΩΜΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Ο ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΟΤΙΣΑΝ ΤΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ?? ΑΣΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ. ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣ ΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΕ Η ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΜΠΕΚ. ΑΛΑ Η ΓΚΑΜΙΛΑ ΦΙΛΕΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΚΑΜΙΛΑΣ ΒΛΕΠΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΕ ΓΕΛΑΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ Η ΑΛΕΣ ΓΚΑΜΙΛΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΤΙΣ. ΠΕΡΙΟΡΗΣΟΥ ΛΙΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΟΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΚΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΓΡΑΦΕΣΟΥ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

Αγαπητέ Αντρέα, γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι το Μοντρεαλ βρίσκεται στον Καναδά, απλά έσφαλα πάνω στον ειρμό των σκέψεων, λέγοντας ερευνάται τας γραφάς εννοώ τα πάντα. κι αν ερευνούσες θα διαπίστωνες ότι τον ερχομό του Χριστού τον προφήτεψε ο Σωκράτης,ο Αισχύλος, ο Πλάτωνας, η Σύβηλα, όπως και πως ο Χριστός είπε για τους Έλληνες , ότι είανι ο λαός που θα τον δοξάσει.Επίσης το Έλληνας δεπροσδιόριζει μόνο εθνικότητα, αλλά σταση ζωής,μεταλαμπάδευση του πολιτισμού. και από όλα όσα σου προανεφερα, δε σε πείραξε το τι σου έχουν κάνει όλοι αυτοί οι λαοί, σε πείραξε ο Χρστόδουλος.κατάλαβες?

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΙΣΟ ΟΤΙ ΠΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΕ ΜΕΧΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΝ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΕ ΚΕ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΑΝ ΥΓΕΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΕΡΟΝΙΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟ.

Anonymous said...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails