Wednesday, February 5, 2014

Εβραϊκής καταγωγής επιβήτορα είχε ο ηθοποιός David Hoffman!

Στη wikipedia διαβάζουμε ότι ο παππούς του επιβήτορα του Hoffman ήταν παραγωγός σε θέατρο Yiddish(διάλεκτος που μιλούν οι Εβραίοι της Γερμανίας)

O David Bar Katz, ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τον 46χρονο ηθοποιό - «Σχεδιάζαμε να πάμε να δούμε το Super Bowl» δήλωσε ο σεναριογράφος


Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον Philip Seymour Hoffman λίγες ημέρες μετά το θάνατό του πιθανότατα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.


Τελευταία στη σειρά η σοκαριστική δήλωση του ανθρώπου που τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης.



«Ήμασταν ομοφυλόφιλοι εραστές. Είχαμε σχέση...» δήλωσε ο διάσημος σεναριογράφος David Bar Katz στο περιοδικό National Enquirer, το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις του στο πρωτοσέλιδό του.

«Σχεδιάζαμε να παρακολουθήσουμε μαζί το Super Bowl και να έχουμε ένα πολύ όμορφο βράδυ. Είναι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη» συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Katz.

Όπώς δηλώνει στο περιοδικό «ήμουν ο γκέι εραστής του Philip Seymour Hoffman και τον είδα να κάνει κοκκαίνη το βράδυ πριν πεθάνει» περιγράφει τις τελευταίες επαφές του ο σεναριογράφος.

Σύμφωνα με το Enquirer ο Katz αποκαλύπτει ότι είχε δει τον Hoffman να παίρνει ηρωίνη πολλές φορές «αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι ο ειθσμός του έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Κληθείς, πάντως, να σχολιάσει τις αποκαλύψεις, ο Katz το μόνο που έκανε ήταν να δημοσιεύσει στο Facebook μια φωτογραφία του ιδίου με τον 46χρονο ηθοποιό γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι τόσο όμορφος». 


http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/350827/apokalupsi-sok-gia-ton-hoffman-imoun-o-gei-erastis-tou/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails