Sunday, May 4, 2014

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΣΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!!!ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!!




Τη ζωή μας για την Πατρίδα και τον Λαό!
 
          Χτύπησαν οι τραμπούκοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Προκαλώντας πόνο και αίμα. Αλλά χτύπησαν μόνο το σώμα! Όχι το Πνεύμα, που παραμένει αδούλωτο και πιστό πάντοτε στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Λαού μας!!! 
          Ήθελαν να βγάλουν εκτός σκηνής τον αντίπαλό τους! Ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους Πανέλληνες! Γιατί όμως; Πιστεύουν άραγε οι φονιάδες-όργανα του συστήματος ότι υπάρχει περίπτωση (μία έστω στο δισεκατομμύριο!) να τους φοβηθούμε ποτέ; Πιστεύουν άραγε τα μίσθαρνα εργαλεία του τυφλού ανθέλληνα Ιούδα ότι με τρόπους ευτελείς, με βάρβαρα μέσα, θα μας βγάλουν ποτέ από τη μέση;
          Έκαναν λάθος! Όχι μόνο δεν πρόκειται ποτέ να τους φοβηθώ, αλλά η απάνθρωπη αυτή επίθεση με πείσμωσε χιλιάδες φορές περισσότερο! Μου έδωσε επιπρόσθετη δύναμη, για να τους πολεμήσω και να τους διώξω από την εξουσία και από την Πατρίδα μας! Από τα ιερά εδάφη της Ελλάδας, την οποία καταδυναστεύουν οι μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων και την ξεπουλούν αδιάντροπα στους ξένους εχθρούς μας. 

          Χάσατε, αλήτες της σατανιστικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης! Τίποτα δεν θα καταφέρετε! Ποτέ! Το κορμί κάποτε πεθαίνει. Και απελευθερώνει το Πνεύμα, που και σ' αυτή εδώ τη ζωή θα παραμείνει μέχρι το τέλος ελεύθερο και ανεξάρτητο! Και είμαστε αποφασισμένοι, εμείς οι Πανέλληνες, να δώσουμε και τη ζωή μας την ίδια για τη λευτεριά και την προκοπή αυτού του τόπου!!!
          Δεν με καταλαβαίνετε. Διότι δεν είστε άνθρωποι, ούτε και Έλληνες. Ένα μόνο να θυμάστε: «Εμείς και ο Εχθρός του Γένους. Ένας από τους δυο γεννιέται στο Φως! Ένας από τους δυο πεθαίνει στο Σκοτάδι».  
          ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails