Sunday, May 4, 2014

ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!


87125E8102A1FBFE5FF48EFEEA419E75
Δε χάνουν ευκαιρία να δείχνουν την αφοσίωσή τους στον σιωνιστή αφέντη οι διάφοροι πολιτικάντηδες. Ούτε καν πριν από τις εκλογές.

Έτσι, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), δηλαδή ο συριζαίος Μυλόπουλος (πιο γνωστός ως «πρύτανης της χρυσής λεκάνης»…), έστησε «μνημείο των Θεσσαλονικέων Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος», στο φουαγιέ της αίθουσας τελετών του Ιδρύματος, διότι όπως είπε αυτή ήταν «αυτονόητη υποχρέωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου»!!!
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Ζεέβ Ελκίν, του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Άριε Μέκελ, του προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ, του διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Θάνου Κοτσιώνη, του υποψηφίου δημάρχου μπάρμπα-Γιάννη Μπουτάρη και του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
Πως είπατε; Αν υπάρχει μνημείο των θυμάτων του ποντιακού ολοκαυτώματος στο ΑΠΘ; Φυσικά και δεν υπάρχει! Προφανώς, διότι η τιμή και η μνήμη των θυμάτων του Ελληνισμού, δεν αποτελεί «αυτονόητη υποχρέωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου» των γραικύλων!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails