Wednesday, May 14, 2014

Τον ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό θέλει να μας φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ!

syriza_marioneta2__articleΑς το ξανασκεφτεί καλά όποιος έχει αποφασίσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό, μεταξύ άλλων αναφέρει:


III. Κατάργηση Αριθμού Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, Αριθμού Δημοτολογίου, Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, Αριθμού Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών, Αριθμού Φακέλου Α.Ε. κλπ. Αντικατάστασή τους από ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό, ο οποίος:
•    Για τα Φυσικά Πρόσωπα χορηγείται σε όλους με την έναρξη του συστήματος και από τη γέννησή τους (στο εξής).
•    Για τα Νομικά Πρόσωπα χορηγείται σε όλα με την έναρξη του συστήματος και με την έναρξη τους (στο εξής).
ΙV. Διενέργεια κάθε ελεγκτικής διαδικασίας που αφορά παραλαβή, επεξεργασία, εκκαθάριση και έλεγχο φορολογικών δηλώσεων από δημόσιους υπαλλήλους και δημόσιες υπηρεσίες. Η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων, θα πρέπει να μπορεί να γίνεται και σε δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο σε τράπεζες. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό.

Το διαβάσετε καλά; Λέει ξεκάθαρα «Αντικατάστασή τους από ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό», δηλαδή το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται μια χαρά με όνειρο της Νέας τάξης πραγμάτων. Βέβαια θα ήταν παράλογο το να περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ένα αντίχριστο πολιτικό κόμμα. Γιαυτό αδέλφια σκεφτείτε καλά πριν δώσετε την ψήφο σας, όχι σε αντίχριστους, όχι σε ψεύτες που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα. Ψάξτε ανάμεσα στα κόμματα και θα δείτε ότι υπάρχουν και παρατάξεις με πνευματικές βάσεις και σοβαρή πολιτική πρόταση. Έχουμε όλοι ευθύνη για την πορεία αυτού του τόπου.

1 comment:

Anonymous said...

Δεν ψάχνουν δεν κοιτούν δεν σκέφτονται
Όλα αυτά τα κάνει η TV τους αντί γι αυτούς
Έτσι πάνε και ψηφίζουν σαν ζόμπι ότι τους έχουν δασκαλέψει οι δημοσκοπήσεις τους

Διφορετικά δεν θα είχαμε σαμαράδες βενιζέλους μπουτάριδες καμίνιδες

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails