Wednesday, May 6, 2015

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 20000 ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ;;;


 Όσο θα πλησιάζουμε στην μαύρη μέρα της υπογραφής του νέου Μνημονίου, τόσο θα βγαίνουν "βόμβες" απροσανατολισμοόυ...

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!

Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ...

ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.... ΤΗΣ!


Πόπη Σουφλή 

Όργιο σπατάλης και διαφθοράς διαπίστωσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς…

Βρήκαν μέχρι και απόδειξη 20 χιλιάδων ευρώ για… κομμωτήριο!

Καταπέλτης για τις ηγεσίες που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ, είναι το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων που ερευνούν το γιγάντιο σκάνδαλο με το ταμείο του κόμματος. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο των ποσών, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα… 
μπακαλόχαρτα, φτάνει τα 85.000.000 ευρώ! Μέχρι και παραστατικά για έξοδα 20 χιλιάδων ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα «επίσημα» βιβλία. 
 
Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστηρίου που είχε κατασκευάσει ο Γιώργος Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση.

Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανένα παραστατικό, ενώ καταγράφονται πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. 
 
Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails