Thursday, May 21, 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΙSIS ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ…..

Les combattantes du "Jihad du Nikah" de Daech prennent la poudre d'escampette !
Από τον φόβο ότι θα σκοτωθούν πολυάριθμες γυναίκες που κάνουν «Jihad του Nikah» στην Daech δηλ. ικανοποιούν αφιλοκερδώς τις σεξουαλικές ανάγκες των μαχητών έφυγαν άρον άρον από τη Μοσούλη με προορισμό τη Συρία.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Fars καθώς η τακφιριστική οργάνωση Daech αντιμετώπισε το πρόβλημα της έλλειψης καμικάζι για επιθέσεις αυτοκτονίας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως καμικάζι γυναίκες που μετέχουν στο « Jihad του Nikah» από τις τάξεις της οργάνωσης του ισλαμικού κράτους.
Η οργάνωση μάλιστα για να εμψυχώσει κι άλλες γυναίκες της οργάνωσης να συμμετάσχουν ως καμικάζι στο τζιχάντ διέταξε τους μουφτήδες της να εκδώσουν μια fatwa με την οποία θα δινόταν η δυνατότητα στις παντρεμένες γυναίκες χωρίς την εξουσιοδότηση των συζύγων τους να διαπράξουν επιθέσεις αυτοκτονίας. Αλλά αυτό προκάλεσε τηνα ντίδραση των γυναικών οι οποίες και προτίμησαν να διαφύγουν από το κολαστήριο της Μοσούλης.
Όταν συνειδητοποίησαν ότι το Ισλαμικό Κράτος θα τις χρησιμοποιούσε ως καμικάζι δραπέστευσαν από την μοσούλη και κατευθύνθηκαν προς τη Συρία. Αυτές διαβεβαιώνουν ότι δεν πήγαν στην Μοσούλη για να σκοτωθούν αλλά για να διεξάγουν το λεγόμενο «Jihad του Nikah». (IRIB 20.5.15)
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails