Saturday, May 16, 2015

ΚΑΒΑΛΑ-ΙΜΑΡΕΤ:εκεί που ο μπαμπάς του σφαγέα Ιμπραήμ Πασά, έχει και ινστιτούτο και όχι μόνον…(MEGA ΕΛΙΑΜΕΠ και άλλοι πατριώτες)

Στην εικόνα τίτλου, αντιρατσιστές οθωμανοί, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ

Πως θα σας φαινόταν αν στο Ισραήλ υπήρχε ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, το οποίο θα συνεργαζόταν με κρατικοδίαιτες δεξαμενές σκέψης και θα τύγχανε και προβολής απο τα ΜΜΕ;;;

Ε λοιπόν αυτό δεν συμβαίνει στο Ισραήλ, το οποίο είναι σοβαρό κράτος, αλλά στο Μπουζουκιστάν όπου και συμβαίνει το αντίστοιχο.
Νομίζω ότι και οι πλέον αμόρφωτοι γνωρίζουν τον Ιμπραήμ που παρα λίγο να αποτελειώσει την Ελληνική Επανάσταση κλικ ΕΔΩ. Τον πάλεψε λεβέντικα ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι.
Αυτό το άθλιο ισλαμικό σκουπίδι είχε σταλεί απο τον πατέρα του, Μωχάμετ Αλι, τον Αλβανό πασά της Αιγύπτου, να γενοκτονήσει τους έλληνες στον Μωριά και μάλιστα στόχευε να αντικαταστήσει τους έλληνες με μαμελούκους και είχε φέρει και δυο καραβιές απο δαύτους….
Θυμάστε όλοι την σκηνή απο την ταινία ο Παπαφλέσας όπου ο Ιμπραήμ λέει ξεκάθαρα ότι θα φέρει μαμελούκους να ριζώσουν στον Μωριά;;;;
Θυμηθείτε την στο 1 h και 28min της ταινίας….όσοι μέναν ζωντανοί απο τους ραγιάδες, θα τους ξεριζώναν και θα φέρναν αραπάδες να ριζώσει καινούργια ράτσα….
images
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
download (2)
«Ήταν ο Μπραΐμης μεθυσμένος πίνει ρούμι και κρασί μποτίλιες. Μπεκρής πολύ και παραλυμένος εις γυναίκες και παιδιά», γράφει ο Μακρυγιάννης. («Απομνημονεύματα», εκδ. Ζαχαρόπουλος, σελ. 396). Παλαιότερα στο Μοριά, όταν ήθελαν να περιγράψουν εμφατικώς κάποια θεομηνία, έλεγαν: «Μπραΐμης πέρασε!» Χιλιάδες γυναίκες και παιδιά, μαγάρισε ο διεστραμμένος και τα έστελνε στα χαρέμια του πατέρα του.
ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑΣ….ο γιός του ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ…κλικ ΕΔΩ
Ο πρώτος αντιρατσιστής της ελληνικής ιστορίας
Τότε, οι τότε «μετανάστες», είχαν έρθει με την προστασία του τουρκοαιγυπτιακού στόλου, σήμερα έρχονται με την προστασία του….ελληνικού ή καλύτερα ελλαδικού στόλου.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ
Στην Καβάλα εδρεύει το ινστιτούτο Μωχάμετ Αλι.…με έλληνες …λέμε τώρα, να εργάζονται για τους σκοπούς του και μάλιστα να τολμάνε να δίνουν και συνεντεύξεις στο ΔΟΛ και να μιλάνε για την Ελλάδα ως γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ…..
Η επίσημη σελίδα ΕΔΩ

400px-ModernEgypt,_Muhammad_Ali_by_Auguste_Couder,_BAP_17996
ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ ή ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ….πατέρας του Ιμπραήμ..
«Ελέγετο δε και επιστεύετο ότι συνωμολογήθη να κρατήση, ο σατράπης ούτος, υπό την εξουσία του όσους εν αποστασία τόπους υποτάξη και του μεν κατοίκους χριστιανούς ν” απαγάγη αιχμαλώτους εις Αίγυπτον ή αλλού, αυτούς δε τους τόπους να κατοικίση υπό Αιγυπτίων και άλλων Μωαμεθανών». (τομ. Γ”, εκδ. «Γιοβάνης», σελ. 127).Σπ. Τρικούπης
 Όταν ο Καποδίστριας αργότερα θέλησε να ελευθερώσει κάποιες Ελληνίδες, πληρώνοντας για την εξαγορά τους, αυτές αρνήθηκαν. Η ντροπή δεν τις άφηνε.
Στην εικόνα που ακολουθεί θαυμάστε τον υπάλληλο του MEGA που θα κάνει και διάλεξη στο  εν λόγω ίδρυμα του φιλλέληνα Μωχάμεντ Αλη……
download
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΥΔΑΣ…..ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

1
1
Όμως υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις…στην εικόνα υπογραμμισμένος είναι ο Διευθυντής του εν λόγω κέντρου
1
Ευάγγελος Βενέτης….τι είναι ο κύριος;;;
Μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ….που να μην τα ξαναλέμε…ξέρουμε τι πρεσβεύει
1

Τώρα όλα αυτά συνδιάστε τα με την ΤαCIA
07F3E2C25217F50C9A4679ECFC8FDEB3
ΤΑCIA

To γνωστό σχέδιο
COUDENHOVE-KALERGI

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails